Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2007, 21:46   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
AZ yolu yarıladı: 2-1

AZ yolu yarıladı: 2-1

Hollanda Ligi'nde Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için oynanan Play-off karşılaşmasında AZ Alkmaar kendi sahasında Ajax'ı 2-1 yenerek 27 Mayıs'ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakaladı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan AZ Alkmaar 2.dakikada Simon Cziommer'in golüyle 1-0 öne geçti.Golün şokunu üzerinden çabuk atan, Ajax bu sezon yıldızı parlayan ve önemli Avrupa takımlarından transfer teklifleri alan Wesley Sneijder'in 13.dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımın karşılıklı atakları vardı ancak üstünlük sayısını bulacak gol iki takımdan da gelmedi.

İlk yarıya olduğu gibi ikinci yarıya da fırtına gibi başlayan AZ Alkmaar Şota ve Danny Koevermans ile girdiği net pozisyonlardan yararlanamadı. İkinci yarıda Dembele ve Jenner'in oyuna ağırlıklarını koymasıyla daha organize ataklar geliştiren AZ Alkmaar tüm çabalarına rağmen ikinci golü bulamadı. Maçın berabere biteceği düşünülürken 90.dakikada sahneye çıkan Shota Arveladze AZ Alkmaar'a hayat veren golü Ajax ağlarına bıraktı.

20.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla