Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2007, 08:33   #1
cambaz_28
 
cambaz_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
TANSFER TAARRUZU

Click the image to open in full size.Beşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
Transfer taarruzu!
Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, dış transferde görüşmelere hız verdi

Devler Ligi’nde mücadele etmeyi sezonun bitimine bir maç kala garantileyen Beşiktaş transfer atağına kalktı. Yeni sezonda Siyah-Beyazlı ekibi yıldızlarla güçlendireceklerini söyleyen Başkan Yıldırım Demirören, Fransa’nın Lorient takımında forma giyen 1980 doğumlu savunma oyuncusu Sylvain Marchal ile her konuda anlaştı ve transferi imza aşamasına getirdiği öne sürüldü.
Akşam gazetesinin 21 Mayıs Pazartesi tarihli baskısında yer alan haberde Demirören, Hollanda’nın PSV Eindhoven takımında oynayan Brezilyalı stoper Alex ile de masaya oturdu. 1982 doğumlu olan Alex, bu sezon PSV forması ile iki gol atma başarısı gösterdi. Alex, Brezilya Milli Takımı’nda da forma giydi. Beşiktaş’tan yıllık 3 buçuk milyon euro isteyen Alex ile pazarlıklar sürüyor.

Beşiktaş’ın listesinde olan diğer futbolcu ise sol kanat oyuncusu Jerome Rothen. PSG’in sol kanadında oynayan Jerome Rothen’i Beşiktaş İzleme Komitesi’nden Necdet Ergün yakın takibe aldı ve Fransız futbolcu için yönetime olumlu not verdi. Öte yandan Yıldırım Demirören, Hannover’de forma giyen 19 yaşındaki gurbetçi Ferhat Bıkmaz ile Almanya’da bir araya geldi. Beşiktaş’a gelmek isteyen Ferhat için Demirören Hannover Kulübü yöneticileriyle konuşacak.

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör arayışlarını Almanya’da sürdürüyor. Başkanın Stuttgart Teknik Direktörü Armin Veh ile görüştüğü ve olumsuz cevap aldığı öğrenildi. Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Başkan Demirören’in bugün İstanbul’a döneceğini ve muhtemelen yeni teknik direktörün Kayserispor maçında tribünde olacağını belirtti.


Kaynak: Akşam
cambaz_28 Ofline