Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2007, 12:10   #1
quaresma_44
 
quaresma_44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Owen Hargreaves ManU'da

B.Münih'in İngiliz oyuncusu Owen Hargreaves Manchester United'a transfer oldu.

Bayern Münih Başkanı Franz Beckenbauer Alman Basını'na yaptığı açıklamayla İngiliz yıldız orta saha oyuncusu Owen Hargreaves'in 2007/08 Sezonu'ndan itibaren Premier League şampiyonu Manchester United formasını giyeceğini belirtti.

"Oyuncunun isteği bu yönde, ayrıca kulübümüz açısından da finansal olarak iyi bir teklif aldık. Hargreaves gelecek sezondan itibaren Manchester United forması giyecek."

DSF'ye konuşan Bayern Münih Başkanı Franz Beckenbauer 26 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için Manchester United ile anlaşmaya vardıklarını belirtti. Beckenbauer fiyatı açıklamadı ancak yakın çevreler yıldız oyuncu için iki kulüp arasında 25 milyon €'luk bir anlaşma yapıldığını belirtti.

10 sezondur Alman kulübünün formasını giyen Hargreaves'in yakın zaman içinde ManU ile 4 yıllık bir kontrata imza atması bekleniyor.

Bayern Münih Başkanı Franz Beckenbauer Alman Basını'na yaptığı açıklamayla takımdaki son gelişmeleri de bildirdi. Mehmet Scholl futbolu bırakıyor, Hasan Salihamidzic Juventus ile anlaştı, Ali Karimi ve Claudio Pizarro da takımdan ayrılacak.
__________________
Birgün kıyamet kopar çöker karanlık

Allah bizi affetmez çok günah aldık!

Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık,

Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!!
quaresma_44 Ofline