Konu: Alex'e veda
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 03:02   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Alex'e veda

Alex'e veda

Click the image to open in full size.
DENİZ DERİNSU
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Fenerbahçe yönetiminin, taleplerini 'fazla' bulduğu Brezilyalı yıldızın sarı-lacivertli kulüple yollarını ayırabileceği bildirildi..
Click the image to open in full size.
F.Bahçe'de iç transfer görüşmeleri başlarken, sarı-lacivertli takımı üç sezondur sırtlayan Alex de Souza'da ayrılık rüzgarları esiyor. Ücret konusunda sorun çıkaracağı daha sezon ortasında belli olan sambacının, yıllık 2.5 milyon euro istediği biliniyor. Ancak yönetime göre bu rakam çok yüksek ve dengeler açısından sakıncalı. Alex ayrıca Fenerbahçe ile en az üç yıllık sözleşme yapmaktan yana. Yönetim açısından ise 2 yıl uygun bir süre.

ÜLKESİNE GİTMİYOR
Brezilyalı oyuncu ile yönetim arasında anlaşmanın sağlanması kolay görünmüyor. Alex'in menajeri Juan Figer de "Biz anlaşabilmek için çok adım attık ama yönetimden herhangi bir hareket gelmedi" sözleriyle görüşmelerin olumlu gitmediğinin sinyallerini verdi. Bu şartlar altında Alex'in F.Bahçe'den ayrılması oldukça yüksek bir olasılık. Brezilyalı yıldızın bundan sonraki adresi konusunda kesin olan tek şey ise gideceği takımın ülkesi Brezilya'da olmayacağı... Sambacı, daha önce yaptığı açıklamalarda şu anda ülkesine dönmeyi düşünmediğini, kariyerine Avrupa'da devam edeceğini açıklamıştı. Alex'in sezon ortasında Beşiktaş'la da görüşme yaptığı ve koşullu anlaşma sağlandığı iddia edilmişti. Bu iddiaya göre Brezilyalı yıldız, kendisine 3 milyon euro teklif eden siyah- beyazlı kulübe "Önceliğim Fenerbahçe. Orada 2.5 milyon euronun altında bir teklif alırsam size gelirim" yanıtını vermişti. Sarı- lacivertli camia şimdi Alex'in durumunun ne olacağını merakla bekliyor.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla