Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 03:14   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kimse gitmek istemiyor

Kimse gitmek istemiyor

Click the image to open in full size.
Yöneticiler yeni sezonda takımda kalmak istemeyen oyuncu olup olmadığını sordu, bir kişi ortaya çıkmadı. Özellikle sambacılar, siyah beyazlı takımdan ayrılmaları halinde, Avrupa’da bu imkanları bulamayacaklarını itiraf ettiler.


BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot’a talimat vererek gelecek sezon takımda kalmak istemeyen oyuncu olup olmadığını sordu. Kolot, menajer Ali Gültiken ile birlikte Nevzat Demir Tesisleri’nde oyuncularla tek tek görüşerek gelecek yıl için düşüncelerini öğrenmek istedi. Siyah beyazlı futbolcular, sadece bu sezon aldıkları primin, Süper Lig’de Anadolu takımlarında oynayan futbolcuların aldığı transfer ücretinden fazla olduğunu belirterek ayrılmak arzusunda olmadıklarını söyledi.

Parasal sorun yok

Brezilyalı Ricardinho, ayrılma niyetinde olmadığını kaydederek, "Yeni gelecek teknik adama göre kalıp kalmayacağımı söyleyebilirim. Ama şu ortamda ayrılmak istemiyorum. Parasal sorunumuz yok. Bu sezon alacaklarımız hariç sadece 160 bin dolara yakın prim aldık. Beşiktaş’tan ayrılırsak Avrupa’da böyle imkanlara sahip olamayız" dedi.

Siyah beyazlı takımda mutlu olduğunu kaydeden Mert Nobre ise yeni oluşan kadronun gelecek yıl daha da olgunlaşacağını belirterek kalmak istediğini vurguladı. Bobo da Almanya ve Fransa’dan cazip transfer teklifleri aldığını doğrulayarak kulübün menfaatlerine uygun bir ortam oluşması halinde ayrılabileceğini yoksa Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ifade etti.
İsmail ER 22 Mayıs 2007
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla