Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 08:26   #1
aragornata
Banned
 
aragornata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldız avcısı Kartal! ( Milliyet Gazetesi )

Yıldız avcısı Kartal!

Beşiktaş, üç futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı, Mehmet Yıldız için de temaslar sıklaştı. Siyah - beyazlılar, Lorient'ten Sylvain Marchal, Essen'den Serkan ve İstanbulspor'dan Cemil'in işini bitirdi

Click the image to open in full size.
SERDAR SARIDAĞ


Sezon ikinciliğini garantileyerek Şampiyon Ligi ön elemelerine kalan Beşiktaş, daha hocasını bulmadan transfere yoğunlaştı. Siyah - beyazlıların üç futbolcuyla anlaştığı, dördüncüsünün de yolda olduğu ifade edildi.
Beşiktaş Yönetimi'nin, Fransa'nın Lorient takımında libero olarak görev yapan 28 yaşındaki Sylvain Marchal ile el sıkıştığı, Almanya'nın Essen takımında oynayan 21 yaşındaki sağ açık Serkan Çalık ve İstanbulspor'da stoper olarak oynayan 23 yaşındaki Cemil Vatansever ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Bu üç oyuncunun yanı sıra Mehmet Yıldız için Sivasspor yönetimi ile görüşen Kartal, bu oyuncunun 2 milyon euroluk bonservisine karşın yeni bir teklif sunduğu vurgulandı.
Beşiktaşlılar'ın, Yıldız için 750 bin euro teklif ettiği, iki genç oyuncuyu da kiralık vermek istediği ifade edildi. Her iki kulüp arasında yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldığı ve büyük bir olasılıkla Mehmet Yıldız'ın önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta forma giyeceği belirtildi.




Click the image to open in full size. 'Kimseyi bırakmayız'

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, bu sezon sonu sözleşmeleri biten futbolcularla yeniden masaya oturacaklarını söyledi. Siyah - beyazlı yönetici, "Sözleşmesi biten çoğu futbolcumuzun bir sene daha opsiyonları var. Hiç bir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz" dedi. Öte yandan Ankaraspor maçının ardından iki gün izin yapan Beşiktaş, Kayserispor ile oynayacağı karşılaşma için bugün çalışmalara başlayacak. Siyah - beyazlı ekipte Burak dışında eksik bulunmuyor. Beşiktaş yönetiminin yabancılara jest yapıp bir hafta önceden izin vereceği öğrenildi.
__________________
Biz Malatya`daki Murat 131`leri
Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız.


Siyah beyazdı herşey
Yere göğe sığamadı sığdıramadık...
aragornata Ofline