Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2006, 13:47   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a Fenerbahçe ilacı

Turkcell Süper Ligi'nde bu sezon kötü bir grafik çizen Beşiktaş, Fenerbahçe ile ligin 23. haftasında oynadığı derbi maçla birlikte yükselişe geçti.
Click the image to open in full size.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda lider Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlılar, daha sonraki tüm resmi maçlarını kazandı.
Biri Fortis Türkiye Kupası maçı olmak üzere oynadığı 4 resmi maçta da sahadan galibiyetle ayrılan ''Kara Kartallar'', rakip fileleri toplam 9 kez havalandırırken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Bu dönemde Beşiktaş'ın kalesinde gördüğü tek golü de futbolcusu Mustafa Doğan kendi kalesine attı.
Fenerbahçe derbisinin ardından, İstanbul'da Ankaraspor'u 3-0 yenen Beşiktaş, daha sonra Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Deplasmanda Samsunspor'u 3-1 yenen siyah-beyazlılar, son olarak da lig üçüncülüğü için çekiştiği Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı.

BU SEZON İLK KEZ 3 MAÇ ÜST ÜSTE KAZANDI
Beşiktaş, dünkü Kayserispor galibiyeti ile bu sezon Turkcell Süper Ligi'nde ilk kez 3 maç üst üste kazanmış oldu.
Bu sezon daha önce taraftarına 3 maç üst üste galibiyet sevinci tattıramayan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe derbisi sonrası Ankaraspor, Samsunspor ve Kayserispor galibiyetleri ile 3 maçlık bir seri yakalamış oldu.
xarizma Ofline