Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 11:38   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Totti: "İtalya'ya bir borcum yok"

Totti: "İtalya'ya bir borcum yok"Click the image to open in full size.

İtalya Milli Takımı'nın formasını bir süredir taşımadığı için eleştrilen Roma'nın yıldız kaptanı Francesco Totti, eleştrilere cevap verdi ve "Dünya Kupası'nda elimden geleni yaptığımı kanıtladım" dedi.

Serie A'da Roma forması giyen yıldız futbolcu Francesco Totti yaptığı açıklamada, İtalya'nın ulusal takımı için birşey kanıtlamak zorunda olmadığını belirtti ve "Bence geçen yıl yaşananlar yeterliydi" dedi.

Giallorossi kaptanı İtalya Milli Takımı'ndan çıkarak Azzurri formasını artık taşımadığı için geride kalan dönemde sıkça eleştirildi.

Geçen Şubat'ta bileğinden ameliyat olan Totti, Dünya Kupası'ndan beri İtalya Milli Takımı'nın fomasını geri çeviriyor ve son açıklamasında da bir süre daha kesinlikle Azzuri'de yer almayacağını ifade etti.

Sky İtalya'ya konuşan Totti, "Dünya Kupası'nda yaptıklarım ve öncesi herhalde milli takım için elimden geleni yaptığımın bir göstergedir" dedi.

Totti pazar günü oynanan Cagliari maçında kaydettiği golle toplamda 200 gole ulaştı ve bu sezon 24. kez rakip fileleri havalandırdı.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla