Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 11:41   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Erciyes 40 puanla ligde kalmak istiyor

Erciyes 40 puanla ligde kalmak istiyor

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, ikinci yarıda 26 puan topladıklarını, Sivasspor'u da yenip sezonu 40 puanla tamamlayacaklarını söyledi.

Çok şanssız puanlar kaybettiklerini belirten Başkan Eren, "16 hafta gülmeyen şansımız 17'nci hafta gülerse ligde kalırız" dedi.

Kayseri Erciyesspor'u 11 puanla son sırada devraldıklarını söyleyen Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, 'Bizim yaptığımız ölüye can suyu vermekti. Karnemizi de yaptık. 16 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik, 4 yengilimiz var, Sivasspor'u da yenip 29 puan yapacağız. İkinci yarıda ligin en başarılı takımıyız. Ancak, iç sahada kritik puanlar kaybettik. Rizespor maçında kaçan iki penaltı ve uzatmalarda yediğimiz gol, Konya deplasmanında 2 topumuzun direkten dönmesi, iç sahada sezonun en iyi futbolunu oynadığımız maçta Trabzon'a yenilmemiz, Fenerbahçe'nin son dakikalarda attığı gol, Ankaragücü maçının berabere bitmesi hep şanssızlıktan oldu. Top bir türlü bizi sevmedi. Ama inanıyorum ki 16 haftanın acısı 17'nci hafta çıkacak. Biz kazanırken, rakiplerimizin kaybetmesiyle ligde kalacağız. Ligde kalacağımıza her zamankinden fazla inanıyorum" dedi.

LOBİMİZ OLMADIĞI İÇİN KUPAYI VERDİK
Kayseri Erciyesspor'un hem ligde hem de kupada başarılı olduğunu, tüm Türkiye'nin sempatisini kazandığını belirten Başkan Eren, "Lobimiz olmadığı için Türkiye Kupası'nı İzmir'de Beşiktaş'a bıraktık. Beşiktaş taraftarı bile "Beşiktaş Kupayı Erciyes'e ver' diye bağırdı. Para tura atsalar şansımız yüzde 50'ydi. Ama maç oynanınca hiç şansımız olmadığını gördük" yorumunda bulundu. Federasyonun kupa maçı öncesi Trabzon, Eskişehir, Samsun ve İzmir illerini önerdiğini, daha sonra da 'İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynar mısınız?' dediğini anımsatan Başkan Eren, "Beşiktaş'la istanbul'da oynamamızı önerdiler. Ben de tamam oynarız ama bir şartımız var, hasılatın tamamını biz alırız dedim, kabul etmediler. O zaman maç Kayseri'de oynansın hasılatın tamamını Beşiktaş alsın dedim. Onun üzerine maçı İzmir'e aldılar" ifadesini kullandı.

İMAM BİLDİĞİNİ OKUYOR
Kayseri Erciyesspor'un hiçbir zaman kirli işlerin içinde olmadığını, mücadelesini hep sahada verdiğini anlatan Başkan Eren şöyle dedi: "Biz 26 helal puan topladık. Kayseri Erciyesspor'a 4 ay önce başkan olana kadar futbonun sadece sahada oynandığını sanıyordum. İçine girince böyle olmadığını gördüm. Ama bizim butür olaylarda katkımız yok, yapanlar utansın. Fedarasyonun kendine yakın gördüğü takımlara farklı yaklaştığını, hakem atamalarında ona göre davrandığını düşünüyorum. 2 hafta önce hakem atamalarıyla ilgili, bizim maça atanacak hakemlerin önceden bilindiğini söyledik. Birşey değişmedi. Yani İmam bildiğini okuyor. O yüzden sessiz kalmayı da öğrendik. Biz işimize bakıyoruz. Mücadelemizi sahada veriyoruz. Ama kimin düşeceği önceden belliyse yazık değil mi bunca insanın emeğine?"

BU LİGDE KALACAĞIZ
Kayseri Erciyesspor'un ligden düşmeyi kesinlikle hak etmediğini, ikinci yarıda inanılmaz bir çıkış yakaladığını belirten Başkan Ziya Eren, "Sivasspor'u yenip bekleyeceğiz. Vestel Manisaspor-Denizlispor, Konyaspor-Gaziantepspor, Antalyaspor-Gençlerbirliği maçlarının sonucuna bakacağız. Sakaryaspor ve Kodnyaspor'un ligde iddiaları olmamasına karşın çıkıp dürüst,çe mücadele edeceklerine inanıyorum. İkili averajda Denizlispor ve Gaziantepspor'dan daha iyiyiz. Kayseri Erciyespor ligde kalacak ve seneye de Süper ligin rengi olacak" iddiasında bulundu.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla