Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 15:33   #146
R€D-D€V!L-1903
junior-1903

R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SAHKARTAL BU YETKİ SENDE YOK BEN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞLIYIM ÖLÜRÜM BEŞİKTAŞTAN VAGEÇMEM SENİN GİBİLERDE VAZGEÇİREMEZ ZATEN BEN DOĞDUGUMDA BEŞİKTAŞLIYDIM ÖLDÜĞÜMDEDE BEŞİKTAŞLI ÖLECEĞİM SAMET AYBABA GİBİ TARAFTARA EL KOL HAREKETİ CEKENE FENER MAÇLARINA YTAN BEŞİKTAŞA MAÇLARINA CANARVAR GİBİ TAKIM ÇIKARNA BİR ADAM İSTEMİYORUM ÖNCE KARAKTERLİ OLSUN BENİM İÇİN..2.si eğer samet kendini fatih terim gigi geliştirirse iyi bir antrenörün yanında geliştirirse jose mourinho gibi bir sistem öğrenirse ancak o zaman gelsin o zaman kabul ama suadna ne basının karşısında durabilri nede başarılaı olabilir fatih terim jupterwallden çok şey öğrendi ve başarıya taşıdı takımını mourinhoda barcelonada tercümanlık yaptı bişeyler öğrendi her önüne gelen büyük takım çalıştıramz işte ziya doğan aykut kocaman örnekleri rıdvan dilemn örnekleri rıza çalımbay örnekler 2 maç kaznaınca havaya giriyorlar burası anadolu takımı değil önce kendilerini geliştirsinler sonra afım yok gelsinler ama suanda samet but akıma hiç bir şey veremezzzz çünkü burası ankara spor değil uburqaası beşiktaş teknik direktörlükde bilgi işi hekes öyle olamaz ama bizde futbolu bırakan herkes teknik direkötr oluyor işte sonuçlarıda ortada SANA SON SÖZÜM KİMSENİN BEŞİKTAŞLILIGINI YARGILAMAYA HAKKIN YOK EMİN OL SENDEN DAHA FAZLA BEŞİTKAŞLI OLANLARDA VARDIR oyurmlarını kendine sakla arkadaşım bu basın karşısında sametde ezilmesin !!!

Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (22-05-2007 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir..
R€D-D€V!L-1903 Ofline