Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 18:39   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antalya'da maçı izlemek 1 YTL

Antalya'da maçı izlemek 1 YTL

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Gençlerbirliği maçında kale arkaları ile açık tribün fiyatlarının 1 YTL, kapalı tribün fiyatının ise 10 YTL olacağını söyledi.


Murat Süğlün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun, bugünkü toplantısında, Antalyaspor-Gençlerbirliği maçını görüştüğünü, yönetim kurulunun bilet fiyatlarını, kale arkaları ile açık tribün için 1, kapalı tribün için ise 10 YTL olmasına karar verdiğini bildirdi.

Süğlün, ''Maça Gençlerbirliği taraftarı gelmeyecek. Futbol Federasyonu'ndan izin aldık. Misafir takım için ayrılan yere de bilet bastıracağız'' dedi.
Süğlün, Gençlerbirliği maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarına işaret ederek, ''Bu maçta taraftarlarımız bizi yine yalnız bırakmayacak. Maçta her koltuğa bir Antalyaspor bayrağı konulacak. 12 bin kişilik stat, Antalyaspor bayraklarıyla donatılacak'' diye konuştu.

Öte yandan Antalyaspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürdü. Dar alanda kısa paslaşma ve kondisyon çalışması yapılan antrenmana, sezonu kapatan Ali Bilgin ile Bieniuk katılmazken, sakatlıkları süren Uğur ve Ali Zitouni takımdan ayrı koşu yaptı.

22.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AAvar js_create_time = 1179850803;document.write('');
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla