Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 19:07   #1
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ANKARA ULUSTA BOMBA PATLADI !!!!

Click the image to open in full size.

Ulus'ta bomba patladı CANLI Click the image to open in full size.
Ankara Ulus, Anafartalar Çarşısı civarında büyük bir patlama meydana geldi. 3 kişinin öldüğü, en az 20 kişinin de yaralandığı bildiriliyor. Ölenlerden birinin canlı bomba olabileceği belirtiliyor.

Polis, patlamanın meydana geldiği yerde geniş güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye giriş çıkışlar yasaklandı. Bölgede teknik ekipler inceleme yapıyor. Olay yerine bomba imha ekipleri de gitti. Çok sayıda ambulans da olay yerine sevk edildi.
Click the image to open in full size.
A4 PLASTİK BOMBA PATLADI
Patlamanın yapıldığı yerde Ankara Emniyet Müdürlüğü olay inceleme ekipleri patlamaya ilişkin delil topluyor. Bir bucuk kilometrelik alan kordon altına alındı.

Güverlik kordonu altına alınan bölgede detaylı araştırma yapan olay yeri inceleme ekibi patlamaya A 4plastık patlayıcının neden olduğu ihtimalinin kesinleştiği yolunda açıklamada bulundular.

Click the image to open in full size.YARALILAN NUMUNE HASTANESİNE KALDIRILDI

Ulus'taki patlamalarda yaralananlar Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye 26 yaralı getirildi. Vatandaşların bazıları ambulanslarla getirilirken bazıları da vatandaşların araçlarıyla ve kendi imkanlarıyla geldi. Yaralılardan kimliği henüz belirlenemeyen iki kişinin durumun ağır olduğu bildirildi.Yaralanan 4 vatandaş da Ankara Hastanesi'ne gönderildi.

.
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla