Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2007, 20:28   #151
Cheveneburi-BJK1903
 
Cheveneburi-BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
ŞAHKARTAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
polemiğe girmeyi sevmiyorum helede bu kişi Beşiktaşlı ise. Ali tandoğan İbrahim üzülmezin burnunu kırdı. ama Beşiktaşa geldi onu da bağrımıza bastık. Nobre fenerdeyken hiç sevmezdik Beşiktaşımıza geldi onuda bağrımıza bastık. Lucescu g.saraydayken hem fenere hem Beşiktaşa laf atmıştı.100. yılımızda bizi şampiyon yaptı sevgilimiz luce oldu. Sergen Beşiktaştan uçtu gitti. tilki misali gezdi takım takım. fenere gittiğinde aynen şunu dedi: Ben küçükken fenerliydim. sonra geri döndü tilki misali kürkçü dükkanına 100. yılımızda en fazla o emek harcadı. geçmişteki tüm hatalarına sünger çektik. hala o bizim gözağrımız.Nevzat Demiri camiada seven yoktu. Adam Beşiktaşa e kadar parasını harcadı. adamın kıymeti sonradan anlaşıldı.ÖRNEKLER BÖYLE DEVAM EDER GİDER.

Allah büyüktür. gün gelecek Samet Hocanın kıymeti de elbet anlaşılacak. Tıpkı trabzonu yerden ayağa kaldırıp gittiğnde ise çöküşün başladığında Tüm trabzonluların Sametin değerini sonradan anladığı gibi.

Bütün bunları neden yazdım. şunun için. bu adam Beşiktaşın öz evladı.Beşiktaşta görev alıp gerçekten Beşiktaş camiasına zaferler yaşatmak istiyor.Böyle bir adama kin duymak. O bazı arkadaşlarımıza hiç yakışmıyor. İnşAllah bu söylediklerimin kıymetini bu arkadaşlarımız da anlarlar.

AYNEN KATILIYORUMMMMM
EĞER YERLİ OLACAKSA SAMET AYBABA DİYORUMMMM
__________________
Click the image to open in full size.
Cheveneburi-BJK1903 Ofline