Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2007, 08:04   #1
Turkboy
 
Turkboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Neden gideyim ki?"

Hırvat file bekçisi, gideceği yönünde çıkan haberleri yalanladı

Beşiktaş kalecisi Vedran Runje, sezon bitiminde ayrılacağı yolundaki dedikodulara son noktayı koydu. Teknik Direktör Tigana'nın ayrılmasının ardından, kendisinin de gideceği yolundaki haberlere sert çıkan Hırvat file bekçisi, "Hiçbir yere gitmiyorum" diye konuştu.
Sezon başında Belçika'nın Standart Liege takımından Beşiktaş'a katılan Runje, siyah - beyazlı ekiple iki yıl daha sözleşmesinin bulunduğuna dikkat çekti, bu nedenle Avrupa'da başka bir takıma gitmesinin mümkün olmadığını ifade etti.
Siyah - beyazlıların başarılı file bekçisi sözlerini şöyle sürdürdü:
'Neden ayrılayım?'
"Burada gerçekten çok mutluyum, takım arkadaşlarımla uyum içerisindeyim. Adaptasyon dönemini atlatarak takıma alıştığım bir dönemde, Beşiktaş'tan neden ayrılayım? Bu tür haberleri neden yazıyorlar ve kimler tarafından yazılıyor ben de bilmiyorum. Benim hakkımdaki tek gerçek, sezon sonu gitmiyorum ve Beşiktaş'ta kalıyorum."
Runje'nin ilk yarının başlarında sergilediği düşük performansının nedenini ise bir takım problemler yaşadığını ve uyum sorunu geçirmesi olduğunu dile getirdiği belirtildi.
Belçika ve Fransa'da birkaç kez yılın kalecisi seçilen Runje, Futbol Plus dergisi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen "Yılın Futbol Oscarları" yarışmasında da en iyiler arasında yer buldu.


Kaynak: Milliyet23.05.2007
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Sevinmek İçin Sevmedik...

Turkboy Ofline   Alıntı ile Cevapla