23-05-2007, 09:24
|
#86 |
Tecrübe Puanı: 19  | Alıntı: aysberg1937´isimli üyeden Alıntı
amakochi... bana demişssin ki alexle ricoyu kıyaslayan adamla futbol tartışmam bile...dogru kardeş ben senle futbol konuşmam.adam akıllı okusaydın yazımı biraz bişey anlardın.alex su kadar gol atmış su kadar asist yapmış demişssin.ben demiyorum ki alex kötü oyuncu.alex mükemmele yakın oyuncu.benim dedigim nokta su;ricoyla alexi kıyaslamak saçmalıktır.çünkü aynı tip futbol oynamıyorlar.alex tipik bir forvet rico ise serbest oynayan oyunu geride kuran(defasntan gelen ilk topları rico alıyo tabi farkına varabildiysen) top çalan bi adam.yani mevkileri acısından kıyaslanamaz diyorum.sen napıyosun elma ile armutu topluyosun.ben diyorum ki eger ricoyu biriyle kıyaslarsan git tümerle kıyasla çünkü oynadıkları oyunlar ikisinde aynı...gene anlamadıysan tekrar anlatabilirim | Ricardinho top çalıyor! valla sabah sabah güldürdün beni Sen Alex ve Ricardinho'yu Türkiye'ye gelince tanıdın ben ise tüm kariyerlerini biliyorum sen gidip bunlar aynı mevkinin oyuncuları değil dersen senin futbol bilginden ciddi anlamda şüphe duyarım...Tümer ile Ricardinho'nun ne alakası var bee stil olarak çok farklı oyuncular Ricardinho ile birini kıyaslamak istiyorsan bu Alex'tir oke?...Ama suç sende değil Alex'e karşı genel bir kıskançlık var zaten... |
| |