Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2007, 12:05   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
isviçre aradığı fırsatı buldu!

isviçre aradığı fırsatı buldu!

Dünya Kupası elemelerinde yaşadığımız problemlerden sonra İsviçre aradığı açığı buldu ve Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak gazetelerde, ''Türklerin barbarlığı yine meydana çıktı'' diye manşetler atıldı.
Click the image to open in full size.
İsviçre basını, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı maça geniş yer verdi.

İsviçre'nin Blick gazetesi, "İstanbul'da futbol cehennemi" başlığıyla verdiği haberde, "Geçtiğimiz Dünya Kupası baraj maçındaki İsviçre sizleri selamlar. Olay, futbol tarihine geçti. Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen UEFA Kupası şampiyonlarından Galatasaray'ın taraftarları adeta çılgına döndü. Türklerin barbarlığı yine meydana çıktı. Takımlarına ve kulübüne büyük zarar veren Galatasaraylı holiganlar, polisi de dövdüler" ifadelerine yer verdi.

Karşılaşmanın sonunda Fenerbahçe'nin Brezilyalı teknik direktörü Zico'nun fenalık geçirdiğini de iddia eden gazete, Galatasaray teknik direktörü Eric Gerets'in "Bu resmen barbarlıktır" dediğini yazdı.

Blick gazetesi, son zamanlarda Türkiye'de futbol sahalarında yaşanan olayların artık rayından çıktığını da ifade ederek, bu son olaylardan sonra Federasyon'un alacağı tavrın merak konusu olduğunu yazdı.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla