Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2006, 11:19   #1
cLinique
Banned
 
cLinique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Oktay Kaynarca gazetecilere SALDIRDI

Click the image to open in full size.

Kendisini genç bir kızla yemek yerken görüntüleyen gazetecilere belindeki silahı gösteren Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı Oktay Kaynarca, "O görüntüleri vermezseniz vururum sizi, buradan çıkamazsınız" sözleriyle tehdit etti


Kurtlar Vadisi dizisindeki "Tetikçi Çakır" karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Oktay Kaynarca, önceki gece İstanbul Anadolukavağı'nda kendisini genç bir kızla yemek yerken görüntüleyen gazetecilere saldırdı.
"Kuş Dili" dizisinin setine giden gazeteciler, çekim yerinin yakınlarındaki bir balıkçıda Oktay Kaynarca'nın esmer bir kızla samimi şekilde yemek yediğini gördü ve görüntülemeye başladı. Elini yanındaki genç kızın omzuna atan, samimi davranışlar sergileyen Kaynarca, Kanal D'nin "Canlı Canlı" isimli magazin programının muhabiri Deniz Altuntaş ile Bugün gazetesi muhabiri Okan Işık'ın çekim yaptığını fark edince, oyuncu arkadaşı Selçuk Yöntem'le birlikte gazetecilerin üzerine yürüdü. Dizi ekibinin de olay yerine gelmesiyle ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Kamerasını kırdılar
Belindeki silahı gösteren Kaynarca, gazetecileri "Elinizdeki kaseti vermezseniz, vururum sizi. Buradan çıkamazsınız" sözleriyle tehdit etti. Görüntüleri vermek istemeyen iki muhabir ile kameraman Hakan Kılıçarslan, dizi ekibinden bazı kişiler ve Kaynarca tarafından tartaklandı. Kameraman Kılıçarslan, kasedi vermemek için direnince dizi ekibinden birkaç kişi tarafından kamerası kırıldı.

Kaynarca kasedi denize attı
Gazeteciler, olay sonrası önce Paşabahçe Karakolu'na giderek Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem ve dizi ekibinden şikâyetçi oldu. Ardından da Beykoz Devlet Hastanesi'nden rapor aldı. Olay sonrası "Canlı Canlı" programının yetkilileriyle telefonda görüşen Kaynarca, gazetecilerin elinden zorbalıkla aldırdığı kasedi denize attığını söyledi.
__________________
ANTI TEAM
cLinique Ofline   Alıntı ile Cevapla