Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2007, 16:13   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Mesut Bakkal istifa etti

Mesut Bakkal istifa etti
Click the image to open in full size.


Gençlerbirliği, ikinci teknik direktör kriziyle sarsıldı.Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği OFTAŞ'da teknik direktör Metin Diyadin'in istifa etmesine sebep olan Başkan İlhan Cavcav, yardımcılarını değiştirmeyi kabul etmeyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ı da istifaya zorladı.Genç çalıştırıcı, insanların prensipleriyle yaşadığını ifade ederek, yardımcıları ile birlikte görevinden istifa ettiğini bugün düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.
2 yıldır takımın başında bulunan Mesut Bakkal, kendisine liste sunan ve yardımcılarını değiştirmek isteyen Cavcav'ın bu hareketine, istifa ile karşılık verdi.
İnsanların prensipleriyle yaşadığına dikkat çeken Mesut Bakkal, "Belki de incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten görevimi bırakıyorum. 2 ay önce imza attığımda sadece yardımcılarımla ilgili görüşüm sorulmuştu. Şimdi ise bizzat başkan tarafından elime liste tutuşturulmak istendi. Ben kendi ekibimi, kendim seçerim dedim. Onlarda bana benimle çalışmayacaklarını söylediler" dedi.
Başı dik dolaşacağı belirten Bakkal, şöyle devam etti: "Sözleşme imzalarken, bir tek madde yazmadım. Oraya 1 milyon dolar tazminat da yazabilirdim. Önemli olan karşılıklı samimiyet. Kendime yediremedim ve istifa ettim. Yardımcılarım Hayati Soydaş, Temur Atalay ve Turgay Keskin de adam gibi adamlarmış. Onlar da benimle birlikte istifa ettiler "
63 maç takımın başında kaldığını vurgulayan Bakkal, Mehmet Nas'ı takımdan ayrılırken otobüsten indirdiğini, Draman'ı, Traore'yi kendisinin getirdiğini, buna karşın Rize ve Sakarya galibiyetlerinin takdir görmediğini sözlerine ekledi.
Mesut Bakkal'ı kulüpten futbolcular ve çalışanlar uğurlarken, duygusal anlar yaşandı.
Futbolculardan kaptan Erkan ve Mehmet Nas hocalarının takıma ve kulübe çok büyük emeği olduğunu belirterek, "Ayrılmasına çok üzüldüm. Ama bu profesyonellik. Maalesef bizim mesleğimizde bu tür istenmeyen olaylar, yaşanıyor. Hocamın istifasını toplantıda öğrendim ve şok oldum" dediler.


23.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla