ya arkadaşlar bakıyorumda herkes düşmanlık kinlik besliyor hala öncelikle bizler BEŞİKTAŞ ız bizler KARAKARTAL ız
maraton çağrı yapabilir ama bu çağrıyı başlatan BEŞİKTAŞ ımızdır eğer okumadan yorum yapılıyorsa birşey diyemem ama beşiktaş kulübü olarak bu çağrıyı başlatan biziz bizim çağrımıza da destek fb ve gs hatta tüm kulüplerimizden geldiği halde sizler burda böyle ortam olmaz olamaz gibi yorumlar yapıyorsunuz.hiçbirinize katılmıyorum.bu çağrıya destek gelmediği sürece türk futbolu hiçbiryerlere gelemez.çağrıya kulak vermeliyiz biz taraftarlar olarak .
tamam kulüp yöneticileri arasında gerginlik oluyor onların yaptığı gerginliği medyada körüklüyor.ama biz taraftarlar olarak birbirimize sahip çıkmalıyız ister fb li olsun ister gs li ister ts li olsun
biz taraftarları kızdırarak birbirimize düşürmeye çalışan tüm medya yı lanetliyorum.ne geliyorsa onlardan geliyor.
bizim türk medyası gibi bir medya ne duydum nede gördüm hepsi birer .................................................. ............????
__________________ |