milan şampiyonlar liginin gediklisi. yine aldılar kupayı...
maçın sonunda starda bay paragöz tümer ve hakanın yorumları vardı... hakan maç başında tümeri makaraya alarak dediki: kabloların üzerinde yürüyen adamı görünce kablo kesecek galiba dedi tümere dönerek tümer mor oldu baya güldüm... tümer hakan tarafından defalarca morartıldı dün gece..
maç sonundada hakan baya icini döktü belliki gsli futbolcuları ricardinyonun dövülmesi etkilemiş iki lafının biri rico dövüldü 2 maç ceza aldı az aldı dövelim bizde dedik gibi laflar etti tabi tümerde tık yok yorum yok .1 değil en az 4-5 kere tekrar etti durdu.. bu olayı... ayrıca hakana ayrılacakmısın sorusuna hakanın verdiği cevap üzerine tümerin başını öne eğip yerin dibine girecekmiş gibi bir hali vardıki acı acı güldüm... hakan dediki başka takımlardan teklif aldım konya felan ama türkiyede oynayacağım tek takım gsdir.. yurt dışını ailevi nedenlerden dolayı istemediğini söyledi ama söylediği 2 şey varki 1. si gsye boş mukaveleye imza atım demesi 2.si gs olmazsa futbolu bırakırım türkiyede başka takımda oynamam demesi tümer gene mor oldu...
bir de stadta söyleşide milanlı oyunculardan bazılarının hakanla sohbeti ..tabi hakanda havalarda.. kendini bişi sanan tümeri kimse tanımıyor kimse ilgilenmiyor tümer gene mor..
berlisconi ile hakanın sarılması sırasınada tümer de ordaydı tabi belisconi teğet geçti tümeri ... kimsenin onu adam yerine koymaması onu bir daha morarttı kendini birşey sanan salak tümer yıldız futbolcuyum dedi durdu ama kimse iplemedi..
sonuçta hakana kanım ısınmasada şu anada türkiyenin yurt dışında en tanınan oyuncusu ve hakan gerçekten tümeri dün resmen ezdi...helal olsun hakana
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir
Konu bjkartal tarafından (24-05-2007 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir..
|