Alıntı:
**amokachi**´isimli üyeden Alıntı
BEŞİKTAŞ'ın oyun kurucusu sorumluluk alır Ricardinho gibi yan gelip yatmaz...Ricardinho Brezilya Milli Takımına Brezilya Ligi kontenjanından girdi bir kere bunu bil!...Eğer Avrupa'da oynasaydı o kadroya girmesi mümkün değildi...Brezilya Milli Takımı kadrosu seçilirken Avrupa'da oynayanlar ve Brezilya Ligi'nde oynayanlar olmak üzere iki ayrı kontenjan var...Ricardinho bunun avantajını kullanarak o kadroya girdi bilmiyorsan sor da anlatayım!...Avrupa liglerinde Ricardinho'dan kat be kat üstün oyuncular neden o kadroya giremedi de Ricardinho girdi bunun herhalde mantıklı bir sebebi var değil mi? Ben gol atsın demiyorum sözlerimi çarpıtma ben sorumluluk almasını istiyorum Ricardinho özellikle deplasmanlarda sahada saklanıyor...Ben Dünya futbolunu çok yakından takip ediyorum senden öğreneceğim hiçbir şey yok!... Önce adam ol saygı göstermeyi öğren!...Tanımadığın kişilere dil uzatma!... |
bana bak sen diil senin kralın gelse lafımı cekinmem sen daha pacalı donla evde mac izlerken biz stadda kovalıoduk ole adam ol saygı goster laflarını yediririm sana biz burda fikrimizi soluoruz begenmessin buna karsı fikrini ortaya koyarsın ole adam ol saygı goster sen kimsin
dier fikirlerin cvp vermiorum konusmayı ogrendiginzaman buyuklerine saygılı olmayı ogrendigin zaman ona gore cvbını veririz!!!