Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2007, 22:10   #1
Turkboy
 
Turkboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
MİLLİ TAKIMA YENİ İSİMLER!

Avrupa Şampiyonası elemelerinde 2 Haziranda Bosna-Hersek ve özel maçta 5 Haziranda Brezilya ile karşılaşacak A Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Fatih Terim, bu maçlar öncesi kadroya yeni isimler çağırdı. Tugay Kerimoğlu ise Brezilya maçıyla Milli Takım'a veda edecek.

24 Mayıs 2007, 17:17




Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in belirlediği kadroya şu futbolcular davet edildi:
Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Tümer Metin, Mehmet Aurelio, Serdar Kulbilge (Fenerbahçe), Hakan Şükür, Ümit Karan, Arda Turan, Emre Aşık, Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş (Beşiktaş), Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz, Umut Bulut (Trabzonspor), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Volkan Yaman, Uğur Kavuk (Antalyaspor), Servet Çetin (Sivasspor), Orkun Uşak (Kayseri Erciyesspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor), Hamit Altıntop (Schalke 04), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Colin Kazım Richards (Shefield United).

Bu arada, Bosna-Hersek maçı kadrosunda yer almayan Tugay Kerimoğlu'nun, Brezilya maçı öncesi 4 Haziranda kampa katılacağı bildirildi.

-5 YENİ İSİM-
(A) Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda 5 yeni isim dikkat çekiyor.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in belirlediği kadroya İngiltere Premier Lig takımlarından Sheefield United'da forma giyen Colin Kazım Richards, Fenerbahçeli Serdar Kulbilge, Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş, Trabzonsporlu Umut Bulut ile Antalyasporlu Uğur Kavruk ilk kez davet edildiler.

Bu arada, Ümit Milli Futbol Takımı'nın, geçen günlerde İsviçre ile Antalya'da yaptığı maçta ilk kez ay-yıldızlı formayı giyen 21 yaşında ve 1,85 metre boyundaki forvet oyuncusu Colin Kazım Richards, (A) milli olmanın heyecanını yaşayacak.

Annesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, babası ise Antigualı olan Colin Kazım Richards, bir süre önce Türk vatandaşlığına geçmişti.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından, Avrupa Şampiyonası elemelerinde 2 Haziran'da oynanacak Bosna-Hersek ve Almanya'da 5 Mayıs'ta Brezilya ile yapılacak özel maç için açıklanan aday kadro, yarın Polat Renaissance Otel'de saat 17.00'de bir araya gelecek.

İstanbul'daki tüm antrenmanlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak milliler, ilk çalışmalarını 26 Mayıs Cumartesi günü basına kapalı gerçekleştirecek. 27 Mayıs Pazar günü 15 dakikası, 28 Mayıs Pazartesi sabahı ise tamamı basına açık çalışacak millilerin, aynı gün akşam antrenmanı ise basına kapalı olacak. Milliler, 29 ve 30 Mayıs tarihlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanlarla, hazırlıklarının İstanbul bölümünü tamamlayacak.

Bu arada, teknik direktör Fatih Terim, 28 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantı öncesi saat 13.30'da, (A) Milli Takım'ın resmi kargo sponsoru Yurtiçi Kargo'nun sözleşmesinin uzatılacağı imza töreni yapılacak.

Kadroda yer alan futbolcular ise 29 Mayıs Salı günü basının karşısına çıkacak.

-MİLLİLERİN YOLCULUĞU-
(A) Milli Futbol Takımı, 31 Mayıs Perşembe günü, Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçı için Bosna-Hersek'e gidecek.

2 Haziran'da Bosna-Hersek ile karşılaşacak milliler, 3 Haziran Pazar günü Almanya'da Düsseldorf'a gidecek, buradan Dortmund'a geçecek.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 4 Haziran Pazartesi günü saat 12.00'de, Brezilya maçının oynanacağı Signal Iduna Park'ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Milliler, Brezilya ile 5 Haziran'da yapacağı özel maçın ardından, gece 01.10 uçağıyla Türkiye'ye dönecek.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Sevinmek İçin Sevmedik...

Turkboy Ofline   Alıntı ile Cevapla