Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2007, 01:44   #6
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bakkal kavgası

Ligde düşme hattı alev alev yanarken, G.Birliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın son maç öncesi istifa etmesi Denizli ve Antep camialarını ayağa kaldırdı..
Click the image to open in full size.
Ligde küme düşme hattının düğümünün çözüleceği son hafta öncesi G.Birliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın istifa etmesi, ligde kalma mücadelesi veren kulüpleri ayağa kaldırdı. Son sıralardaki bütün takımların maçlarının birbirini etkileyeceği hafta öncesi Bakkal'ın bir anlamda zorla istifa ettirilmesi, G.Birliği-Antalya maçı için tartışmalara yol açtı. Bakkal, G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav'ın yardımcılarını değiştirmek istediğini belirterek, "İmza attığımda sadece yardımcılarımla ilgili görüşüm sorulmuştu. Şimdi ise başkan tarafından elime liste tutuşturulmak istendi. Ekibimi kendim seçerim dedim. Onlar da benimle çalışmayacaklarını söylediler" derken, Denizlispor Başkanı Ali İpek, bu olayın oldukça düşündürücü olduğunu söyledi.

İPEK'TEN SERT AÇIKLAMA
5-6 takımı yakından ilgilendiren G.Birliği-Antalya maçı öncesi bu teknik direktör değişikliğinin ilginç olduğunu belirten İpek, "Bu istifa oldukça düşündürücüdür. G.Birliği Kulübü şaibe yaratacak bu durumu ortadan kaldırmaları halinde vicdani rahatlık içerisinde olabileceklerdir" açıklamasını yaptı. G.Antepspor Başkanı İbrahim Kızıl ise bu istifa sürecini hayret ve ibretle izlediklerini ifade ederek, "Bu gelişmelere anlam veremiyoruz. Kafamızda bazı soru işaretleri oluşuyor" dedi. G.Birliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz ise futbolcuların en küçük bir kuşku yaratmayacak şekilde oynayacaklarını söyledi.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla