Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2007, 10:25   #1
Turkboy

Turkboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tigana'ya teşekkür ederim!..

Beşiktaş'a 2006 - 2007 sezonunun başında Bursaspor'dan transfer olan Serdar Kurtuluş, İnönü Stadı'nın yedek kulübesinde başladığı futbol mücadelesine A Milli takım aday kadrosuna seçilerek devam ediyor. 19 yaşında Beşiktaş gibi büyük bir kulübe transfer olan Serdar, 1 sezon içerisinde gösterebileceği en iyi gelişimi ortaya koydu ve emeğinin karşılığını ay yıldızlı formayı hak ederek aldı. Sağ bek mevkiinde başladığı kariyerine ön libero olarak devam eden genç futbolcu Fatih Terim'in kadroyu açıklamasının ardından, ismini kadroda görünce çok sevindiğini ve A milli takım için elinden geleni yapacağını söyledi.

Serdar bu sezon gösterdiği performansta ve A Milli takıma seçilmesinde en büyük etkenlerden birinin Jean Tigana olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi.
" Futbol benim için bir hayat tarzı. Her zaman hedeflerim olmuştur. Bursaspor'da oynadığım yıllarda da aklımda hep bugünler vardı. Önce Beşiktaş'a transfer oldum. Jean Tigana gibi gençlere önem veren bir teknik direktör ile çalışma şansı yakaladım. Ben tekrar Tigana'ya teşekkür ediyorum. Benim bugünlere gelmemde katkısı olmuştur. Tabi ki Fatih hocaya da çok teşekkür ediyorum. Önce Ümit Milli takım, ardından A Milli takım kadrosunu çağrıldım. Verdiğim emeklerin karşılığını bu şekilde almak çok güzel oluyor. Umarım A Milli takım formasını çıkarmam ve Beşiktaş'ta da milli takımda da kalıcı olurum"
Bu sezon siyah beyazlı takımın Süper Lig'de oynadığı 33 maçın 25'inde ilk 11'de sahaya çıkan ve bu akşam oynanacak ligin son karşılaşması Kayserispor maçında da ilk 11'de oynaması beklenen Serdar Kurtuluş, futbola sağ bek mevkiinde başlamasının ve şuanda ön libero da görev yapmasının hiç bir zaman sorun olmadığını belirterek, "Ben Bursaspor'da sağ bek oynuyordum. Beşiktaş'a transfer olunca ön libero mevkiinde görev yapmaya başladım. Tigana beni böyle değerlendirmek istediğini söyledi. Benim için oynadığım yer önemli değil. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmak için çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Turkboy Ofline   Alıntı ile Cevapla