Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2007, 12:30   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Boluspor ilk transferini yaptı

Boluspor ilk transferini yaptı

Türk Telekom Lig A'ya yükselen Bolupsor, Antakyaspor'dan santrfor Ümitcan Batman ve Bilecikspor'un kalecisi Sedat Türkmen'i renklerine bağlayaraksezonun ilk transferlerini gerçekleştirdi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Boluspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Antakyaspor'dan santrfor Ümitcan Batman ve Bilecikspor'un kalecisi Sedat Türkmen ile 2 yıllık anlaşma yaptıklarını söyledi.

Boluspor'un 10 futbolcuya ihtiyacı olduğunu kaydeden Çarıkçı, şu bilgileri verdi:
''Boluspor geçmişte çok iyi futbolcuların yetişmesine ev sahipliği yapmıştı. Biz de geçmişte elde edilen başarıları tekrar yakalamak için çalışıyoruz. Bunun için yaptığımız transferlerin gelecekte de Boluspor'un adını övüne övüne anlatmalarını istiyoruz. Bugün anlaşma yapığımız Antakyaspor'dan santrfor Ümitcan Batman'ı geçen sezon da almak istemiştik, olmadı. Bu sezon renklerimize bağladık. Bilecikspor'un kalecisi Sedat Türkmen ise sezon boyunca 11'de yer almış bir oyuncu, başarılı bir kaleci. Transfer çalışmalarımız davam ediyor.''

Boluspor'un iyi bir takım olduğunu ifade eden 21 yaşındaki santrfor Ümitcan Batman ise ''Boluspor'un futbolcu yetiştirme tarzını beğendiğim için Boluspor'u tercih ettim. Boluspor'da iyi oynayarak süper lige transfer olmak istiyorum. Hedefi olan bir futbolcuyum. Hedeflerimi Boluspor'da gerçekleştireceğim'' şeklinde konuştu.

Bilecikspor'un 20 yaşındaki kalecisi Sedat Türkmen de ''Boluspor'un yükselen bir çizgisi var. Ben de bu çizgiyi basamak olarak kullanmak istiyorum. Başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla