Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2007, 14:28   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Houston'da Adelman Dönemi

Click the image to open in full size.Houston'da Adelman dönemi.Jeff Van Gundy'nin görevine son veren Houston Rockets'ın antrenörlüğüne, tecrübeli antrenör Rick Adelman getirildi.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPORGüncelleme: 08:54 TSİ 25 Mayıs 2007 Cuma
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Geçtiğimiz sezon takım çalıştırmayan 60 yaşındaki Rick Adelman, Jeff Van Gundy’nin görevinden ayrılmasıyla Houston Rockets’ın yeni antrenörü oldu.

Rockets’ın sahibi Les Alexander ile ilk kez 11 Mayıs’ta bir araya gelen Rick Adelman, takımın yıldız oyuncuları Tracy McGrady ile Yao Ming’in daha hareketli hücum oyuncuları olduğunu ifade etti.

Oyuncuların daha rahat bırakıldığında ne yapmaları gerektiğini daha iyi anladığını belirten tecrübeli antrenör, bu sayede takımın bir üst seviyeye çıktığını ve başarının da beraberinde geldiğini söyledi.

Rockets’ın play-off’larda daha başarılı olmasını umduklarını belirten Alexander, play-off’larda başarılı olmaları durumunda takımın daha ileriye gideceğini dile getirdi ve beklentilerinin bu yönde olduğunu açıkladı.

1990’lı yılların başında Portland Trail Blazers’ı 2 kez NBA finallerine taşımayı başaran Adelman, Golden State Warriors’taki 2 başarısız sezonun ardından Sacramento Kings’in antrenörlüğünü yaptı ve takımını 8 sezon üst üste play-off’a taşıdı.

NBA’de 16 sezon antrenörlük yapan 60 yaşındaki tecrübeli isimin kariyerinde toplam 752 galibiyet – 481 mağlubiyeti bulunuyor. Play-off’larda 70 galibiyet – 68 mağlubiyeti olan Adelman, takımlarını yüksek tempoda oynatması ile tanınıyor.
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK

Konu natikmete tarafından (25-05-2007 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir..
natikmete Ofline   Alıntı ile Cevapla