Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2007, 16:02   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Berbatov'a müthiş teklif

Manchester United Tottenham'ın yıldız oyuncusu Dimitar Berbatov'u transfer etmek için kolları sıvadı.
25 Mayıs 2007 15:35
Premier Lig şampiyonu ManU, gelecek sezonun transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kırmızı Şeytanlar, şimdi de
Bu sezon Premier Lig ve UEFA Kupası'nda attığı gollerle herkesin dikkatini çeken Tottenham'ın Bulgar yıldızı için her türlü fedarkarlığı yapacağını açıklayan Sir Alex Ferguson ilk girişimini dün yaptı. Londra ekibine ilk etapta 27.5 milyon pound öneren İskoç teknik adam, daha sonra Fransız golcü Saha'yı da vermeyi teklif etti. Toplam 39 milyon poundu bulması beklenen transfere Tottenham'ın da sıcak baktığı ifade ediliyor. Bu sezon Premier Lig'te 12 toplamda 23 gol kaydeden Berbatov daha önce ManU'da forma giyebileceğini açıklamıştı. Manchester böylece bu sezonki ikinci transferini gerçekleştirmiş olacak. Daha önce Bayern'den Hargreaves'in 17 milyon pounda ManU'yla anlaştığı belirtilmişti. Geçen sezon Leverkusen'den 16 milyon pound karşılığında transfer edilen Berbatov, Tottenham'ın en pahalı transferi olmuştu.

Bu transfer gerçekleşirse Londra ekibi iki sezonda Manchester United'tan 70 milyon pound almış olacak. Bilindği gibi geçen sezon Tottenham, Carrick transferinden 30 milyon poundun üzerinde bir para almıştı.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline