Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2006, 18:01   #1
carsı_silivri
 
carsı_silivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pazar Günü Heyecan Fırtınası

Click the image to open in full size.
Basketbol ve Voleybol Takımlarımız, hafta sonunda yapacakları maçlarla Şampiyonluk yolunda bir birinden önemli sınavlar verecek. Haftanın en önemli karşılaşmasında Erkek Basketbol Takımımız, Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak. Erkek Voleybol Takımımız ise derbi maçta Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Bu sezon ortaya koyduğu performansla Şampiyonluk yarışının en güçlü ismi haline gelen Erkek Baskebol Takımımız, Pınar Karşıyaka’yı Pazar günü saat 15.00’de Akatlar’da konuk edecek. Bu sezon Efes Pilsen ve Ülkersor gibi güçlü rakiplerini sezonun iki maçında da mağlup ederek basketbol tarihine geçen Ekibimiz, İzmir’de oynanan ilk maçta Pınar Karşıyaka’ya 89-74 mağlup olmuştu. TBL’nin 22. haftası itibarıyla liderin 2 puan gerisinde olan Siyah Beyazlılarımız, 39 puanla 4. sırada yer alıyor. Pınar Karşıyaka ise kazandığı 32 puanla sıralamanın 10. basamağında bulunuyor. Takımımız, oynadığı maçlarda rakiplerine 1730 sayı atarken, kendi potasında 1595 sayı gördü. Ege temsilcisi ise attığı 1628 sayıya karşılık 1671 sayıya engel olamadı.
Bayanlarımız, Kayseri TED’in Konuğu
Geçtiğimiz sezonun Şampiyonu Bayan Basketbol Takımımız, sezonun 21. haftasında Kayseri TED Koleji’nin konuğu olacak. Pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşma Kayseri Spor Salonu’nda oynanacak. Geçtiğimiz hafta Ceyhan Belediyesi’ne tek sayı farkla yenilerek şok bir mağlubiyet alan Siyah Beyazlılarımız, bu karşılaşmayı kazanarak önceki haftayı unutturmanın planlarını yapıyor. Sezonun ilk yarısında Akatlar’da oynanan maçı 104-86 kazanan Siyah Beyazlılarımız, 38 puanla TBBL’nin 2. sırasında yer alıyor. Rakip potalara 1534 sayı atan Takımımız, kendi potasında 1230 sayı gördü. 8. sırada bulunan Kayseri TED Koleji ise 1482 sayı attı, 1599 sayı yedi.
File’de Erkek Derbisi
Final Grubu’nda mücadele eden Erkek Voleybol Takımımız, 2. etabın 10. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Pazar günü saat 15.00’de başlayacak. Bu sezon istediği performansı sergileyemeyen Siyah Beyazlılarımız, Final Grubu’nda oynadığı 9 maçtan 3’ünü kazanırken 6 maçta da mağlup oldu. 9 puanı bulunan Erkeklerimiz, sıralamada ise 8. sırada yer alıyor. 23 puanlı Fenerbahçe ise 8 galibiyet 1 mağlubiyet ile puan cetvelinin 2. basamağında bulunuyor. Final Grubu’nda oynanan ilk maçta Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olmuştuk.
Bayanlarımız Galibiyete Kilitlendi
İlk etabı tek mağlubiyet ile lider tamamlayan, Final Grubu’nda ise 8 maçta 17 puan toplayan Bayan Voleybol Takımımız, Şampiyonluk yolunda yara almadan ilerlemenin hesaplarını yapıyor. Ekibimiz, DYO Karşıyaka ile Pazar günü saat 13.00’de BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. 6 galibiyeti, 2 de mağlubiyeti bulunan Siyah Beyazlılarımız, lider Emlak TOKİ’nin 3 puan gerisinde 4. sırada yer alıyor. Rakibimiz ise oynadığı 7 maçın 1’ini kazanırken 6’sında mağlup oldu. 5 puan kazanan İzmir temsilcisi, sıralamanın 8. sırasında bulunuyor
carsı_silivri Ofline