Konu: iftiraya Bak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2007, 02:27   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow iftiraya Bak

Bursaspor taraftarı Galatasaray maçından önce de Beşiktaş'a taş attı.

25 Mayıs 2007 22:52

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor ile Galatasaray arasında yapılan maça büyük ilgi gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar, ligin son maçında takımlarını yalnız bırakmadı.

Atatürk Stadı'nın kapıları olası yığılmalara karşı saat 16.00'da açılırken, Bursasporlu taraftarların maça Beşiktaş maçında olduğu gibi yeşil-beyazlı forma, atkı ve flamalarla geldikleri gözlendi.

Taraftarlar, güvenlik ekiplerince 3 aşamalı arama yapılarak stada alındı. Biletsiz taraftarlar, birinci güvenlik bariyerinden döndürülerek stada yaklaştırılmadı. Stat girişinde kuşkulu taraftarlara alkol kontrolü yapıldı. Alkollü oldukları belirlenenler, stat çevresinden uzaklaştırıldı.

1500'u aşkın polisin görev yaptığı maçta, jandarma ekipleri de görev başındaydı.

Maça basın mensupları da büyük ilgi gösterdi. Saha içi ve basın tribünü için 170 basın mensubunun akredite yaptırdığı bildirildi.

Bursasporlu futbolcuların sahaya çıkmasıyla birlikte Atatürk Stadı'nda büyük coşku yaşandı. Bursasporlu taraftarlar, futbolcuları önce takım halinde sonra da tek tek tribünlere çağırarak alkışladı.

Bursasporlu taraftarlar, her maçta olduğu gibi Beşiktaş aleyhine tezahürat yapmayı bu maçta da ihmal etmedi.

Yeşil-beyazlı tribünlerden sık sık "şikeci Beşiktaş" tezahüratları duyuldu. Aleyhte tezahüratlardan Beşiktaş'ın yanısıra Galatasaray ve Trabzonspor da nasibini aldı.

Galatasaraylı taraftarlar da futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, futbolcularını alkışlarken Özhan Canaydın başkanlığındaki yönetime tepki gösterdi. Galatasaraylı taraftarlar sık sık "yönetim istifa" tezahüratı yaptı.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla