Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2007, 13:25   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Almanya'da olay var !

Almanya'da bir futbol maçında yaşanan olaylarda 11 kişi yaralandı.
26 Mayıs 2007 13:27
Almanya Kuzey Belgesi Ligi’nde FC St. Pauli- Dynamo Dresden arasında oynanan ve 2-2 biten maç sonrası iki takım taraftarları arasında kavga çıktı.

FC St.Pauli’nin bir puan alarak sezonun bitimine bir maç kala 2. Lige çıkmayı garantilediği maçtan sonra, St. Pauli taraftarları, ırkçı holigan taraflarıyla tanınan Dresdenliler stattan çıkarken “Naziler dışarı” diye bağırdı. Yoğun güvenlik önlemi alan polise rağmen Dresdenli holiganlar St. Pauli taraftarlarına küfür edip, el kolu hareketleri yapınca ortalık karıştı. Dresdenlilere şişe ve taş fırlatan St.Paulili taraftarlar ve polis arasında çatışma çıktı. Polis St. Pauli taraftarlarına tazyikli su sıkarak sakinleştirmeye çalıştı.

Olaylarda biri polis, 11 kişi hafif yaralandı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı. Dresdenliler polis korteji eşliğinde merkez istasyona götürülerek trenlere bindirilince ortalık yatıştı. 30 bin kadar St. Pauli taraftarları dünyaca ünlü eğlence merkezi Reeperbahn’da sabah saatlerine kadar takımlarının 2. Lige çıkmasını kutladılar.

Click the image to open in full size.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla