Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2007, 21:22   #1
Hakan_bjk7
 
Hakan_bjk7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ibrahimovic gidiyor

Inter'in golcüsü Zlatan Ibrahimovic'in kulüp hakkında yaptığı son yorumlar ve Juventus'tan ders almaları gerektiğini ifade etmesi İsveçli'nin gözden çıkartılmasına sebep oldu. Inter, yıldız futbolcusunu satmaya hazır olduğunu ifade ederken yerine de Barca'nın yıldızı Samuel Eto'o'yu istiyor.

Bu sezon Serie A'da şampiyonluğa ulaşan Inter de takımın başarısnın en önemli isimlerinden biri hiç kuşkusuz Zlatan Ibrahimovic oldu. Ancak İsveçli yıldızın, Juve patronlarından Luciano Moggi'yi öven sözleri Inter ile ilişkisine büyük darbe vurdu ve yerine de Barcelona'nın gol makinası Samuel Eto'o'nun alınması gündeme geldi.

Juventus'un reror kırarak şampiyon olduğu sezonda, 15 gol kaydeden İsveçli şampiyonluğun en önemli isimlerinden biri olarak başrole çıkmıştı.

Son açıklamaların ardından Juventus'un eski yıldızı ile kulübü arasındaki ipler kopma noktasına geldi.

Zlatan'ın açıklamaları, Inter cephesinde Başkan'dan yöneticilere kadar herkesi sinrlendirirken, İtalyan basını da son olayların ardından Inter'in Zlatan'ı satılığa çıkarttığını ifade etti.

İspanyol devi Real Madrid de Zlatan ile ilgilendiğini açıkça dile getiriken, nakit teklif hazırlığında olduğu belirtildi ve Inter'in de Zlatan'dan gelecek parayla Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Eto'o için teklif yapacağı ifade edildi.

Bu arada İtalyan ve İspanyol basınına göre, Inter'in ezeli rakibi Milan da yaz döneminin en büyük transferini gerçekleştirmk için Brezilyalı yıldızı Ronaldo'nun da yardımıyla Barcelona'dan Ronaldinho'yu almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ibrahimovic'in Libro gazetesine verdiği röportajda, Juve'den Moggi'yi övmesi ve Inter ile maaşının artması için yaptığı görüşmelerin zorlu bir şekilde devam ettiğini açığa çıkartması Inter'de bardağı taşıran damla oldu.

Ibra açıklamalarında, "Menajerim Inter ile zorlu bir şekilde görüşüyor. Umarım Başkan Massimo Moratti bu konuda beni aldığı dönemde olduğu kadar hevesli olur. Bu konularda Moggi ve Juentus'tan öğrenmeleri gereken şeyler var. İki takım da süper ama hala Juventus'un fazlaları var" ifadelerini kullandı.
__________________
.................................................. .................
Hakan_bjk7 Ofline   Alıntı ile Cevapla