Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2007, 21:34   #1
Hakan_bjk7
 
Hakan_bjk7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
yilmaz vural´dan ali bilgin´e lanet!

Sahasında Gençlerbirliği'ne yenilerek Lig A'ya düşen Antalyaspor'da maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Patron Yılmaz Vural, şu açıklamalarda bulundu: Click the image to open in full size.
ADAM GİBİ ÇIKTIK ADAM GİBİ DÜŞTÜK
Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, ''Efendi gibi çıktık, efendi gibi de düştük. Çok canımız yandı, ancak yine de kimseyle ilgili bir şey söylemeyeceğiz'' dedi.

Yılmaz Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Gençlerbirliği takımının maça iyi konsantre olduğunu ve inanılmaz bir oyun sergilediğini söyledi. Kontraataklarla çıkan rakiplerinin maç boyunca 3 pozisyon yakaladığını ve bunları gole çevirdiğini belirten Vural, kendi takımının ise 12 net pozisyonunu değerlendiremediğini ifade etti.

Vural, şunları kaydetti:
''Antalyaspor camiasına geçmiş olsun. Yeterli olamadık ki başarısız olduk. Bu durumda insan ağzına geleni söylemek istiyor, ancak baştan beri yaptığımız gibi söyleyemiyoruz. Efendi gibi çıktık, efendi gibi de düştük. Çok canımız yandı, ancak yine de kimseyle ilgili bir şey söylemeyeceğiz. Sorumluluk tamamen benimdir. Gençlerbirliği takımını kutluyorum.''

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Vural, Antalyasporlu Ali Bilgin'in sözleşmesini tek taraflı feshettiğine dair soruya, ''Ali Bilgin kamptan kaçmıştır ve 50 bin YTL alacağını bahane ederek avukat aracılığıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Kendi menfaatlerini düşünerek bunu yapmıştır. Antalyaspor camiası olarak Ali Bilgin'e lanet okuyoruz'' dedi.

Vural, ''İstifa edecek misiniz'' sorusuna da, ''Benim sözleşmem Antalyaspor ile 2 yıllıktı. 31 Mayıs'ta sözleşmem doluyor. Yönetim isterse oturup konuşuruz'' dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ
Öte yandan Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal'ın istifasıyla bugün takımın başında sahaya çıkan Mustafa Kaplan, maçtan sonra basın toplantısına katılmadı.

Yaptığı kurtarışlarla maçın yıldızı olan Gençlerbirliği'nin kalecisi Gökhan ise, çok stresli maç oynadıklarını söyledi. Gökhan, ''Biz küme düşme riskini iki hafta önce atlatmıştık, ama küme düşme mücadelesi veren takımlarla mücadele ettik. Bu çok stresli maçtı. İnsanlar artık şike söylentisini bıraksınlar. Eğer Gençlerbirliği bu maçtan 1 YTL teşvik primi aldıysa, ben takımımın önünde boğazımı keserim'' diye konuştu.

SOYUNMA ODASINDA GERGİNLİK
Maç bittikten sonra soyunma odasına giden futbolcular arasında gerginlik oldu. Antalyasporlu Ali Cansun'un Gençlerbirliği yöneticileriyle yaptığı tartışmayı araya giren polis engelledi.

Antalyasporlu taraftarlar da maç bitiminden sonra bir süre stadı terketmeyerek, Antalyasporlu futbolcuları ve Genel Direktör Yılmaz Vural'ı protesto etti. Taraftarlar, özellikle Vural'a kritik maçlar öncesi televizyonlarda şov programlarına çıkması ve reklam filmlerinde oynaması dolayısıyla tepki gösterdi.

Maçın ardından stattan ayrılan küçük taraftar grupları da, cadde ve sokaklarda zaman zaman taşkınlık yaptılar. Gençlerbirliği kafilesini taşıyan otobüs, yoğun güvenlik önlemleri arasında stattan ayrıldı. Otobüs, caddelerde yunus ekiplerinin eskortluğunda, yoğun güvenlik önlemleri altında şehri terk etti.
__________________
.................................................. .................
Hakan_bjk7 Ofline   Alıntı ile Cevapla