Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2007, 22:03   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real Madrid liderliğe ısındı

Real Madrid liderliğe ısındı

Real Madrid 36. haftada Deportivo La Coruna engelini David Beckham'ın asistleriyle yıldızlaştığı gecede 3-1'le geçerek haftayı lider kapadı ve şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin maçlarını beklemeye başladı.

La Liga'nın 36. haftasında şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü olmayan 69 puanlı lider Real Madrid Santiago Bernabeu'da tamamen dolu tribünler önünde 44 puanlı lig onüçünsüsü Deportivo La Coruna'yı konuk etti. Karşılaşmayı David Fernandez Borbalan yönetti. Mücadeleyi David Beckham'ın eşi Victoria, oğulları Romeo ve Brooklyn'le özel localarından izledi.

Sergio Ramos takımını sadece savunmada değil, attığı gollerle hücumda da sırtlıyor. Genç oyuncu, 29'da David Beckham'ın ortasında ceza alanı içinde önünde bulduğu topu ağlara yolladı ve bu sezon La Liga'da kaydettiği gol sayısını beşe çıkardı. İlk yarı 1 dakikalık oynanmamış sürenin ardından sona erdi.

David Beckham 50. dakikada kullandığı serbest vuruşta direğe takıldı. 55'te soldan Kanadalı Julian De Guzman'ın ortasında Deportivo La Coruna kaptanı Joan Capdevila skora dengeyi getirdi. Konuk ekibin berabelik sevinci çok sürmedi, 57'de sahneye çıkan bu kez Real Madrid kaptanıydı. Ligdeki 7. golünü kaydeden Raul takımını yeniden öne geçiren isim oldu. Asisti yapansa ilk golde olduğu gibi David Beckham'dı. 75'te Hollandalı Ruud Van Nistelrooy bu sezon ligde kaydettiği 23. golle takımını rahatlattı.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 72 yaparak haftayı lider kapadı, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Barcelona ve Sevilla'nın maçlarını beklemeye başladı.

Real Madrid'in kalan maçları:
37. hafta: Real Zaragoza (Estadio La Romareda)
38. hafta: Mallorca (Santiago Bernabeu)
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla