Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2007, 22:42   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Orkun Aslan oldu!..

Galatasaray, Köln ile söz kesen Mondragon’un yerini hemen doldurdu... Bu sezon ikinci yarıda geldiği Erciyes’te büyük çıkış gösteren Orkun’la sezonu 600 bin dolardan 3 yıllık sözleşme yapıldı...
BEŞİKTAŞ’TAN KAPTI
ASLAN yeni sezondaki kalecisini buldu. Sarı-Kırmızılılar, fiyat indirimine yanaşmadığı için gönderilmesine karar verilen Mondragon’un yerine Türkiye içinden bir takviye yaptı. Cim-Bom, sezonun ikinci yarısında Kayseri Erciyes’te büyük başarı gösteren ve Milli Takım’a yükselen Orkun Uşak’ı Beşiktaş’ın elinden kaptı.
FLORYA’DA YETİŞTİ
GALATASARAY altyapısında yetişip 1999’da profesyonel olan, Süper Lig’de Elazığ ve Ankaragücü formaları giyen 27 yaşındaki file bekçisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Orkun’un Aslan’a transferini menajeri Harun Aslan’ın bitirdiği belirtildi. Erciyes’le 2009’a kadar mukavelesi olan tecrübeli kalecinin bonservisi için 250 bin dolar ödenecek.
ORKUN’UN RİCASI
CİM-BOM’A yıllık 600 bin dolara anlaştığı ifade edilen milli file bekçisi, ayrılırken Erciyes’i de unutmadı. Orkun’un Galatasaraylı yöneticilerden ‘Erciyes küme düşerse PAF takımdan bazı gençleri oraya kiralayın ki yeniden Süper Lig’e yükselsinler’ ricasında bulunduğu bildirildi.
Star
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla