A.Hassan: 'Türk vatandaşı olurum' Beşiktaş'tan ayrılmak istememesine rağmen Tigana'nın gelecek sezon için takımda düşünmediği A.Hassan, federasyonunun Türkiye'de kesintisiz 5 yılı dolduran yabancıların Türk statüsünde oynayabilmesini sağlayacak talimata sevindiğini söyledi 20.05.2006 Beşiktaş'tan ayrılmak istememesine rağmen Tigana'nın gelecek sezon için takımda düşünmediği A.Hassan, federasyonunun Türkiye'de kesintisiz 5 yılı dolduran yabancıların Türk statüsünde oynayabilmesini sağlayacak talimata sevindiğini söyledi. Anderlecht'e henüz imza atmayan ve Dubai'de tatil yapan Ahmed Hassan, "Beşiktaş'ı ve Türkiye'yi seviyorum. Zaten ayrılmak gibi bir niyetim yoktu ancak beni istemediler. Federasyondan çıkan karar sonrasında kulübüm dönmemi isterse Türk olurum ve seve seve kalırım. Çünkü alıştığım düzeni bozmak istemiyorum" dedi.
Ahmed Hassan'ı kadroda tutmaya sıcak bakan yönetim ise Mısırlı oyuncuya dön çağrısı yapmak için Tigana'yı ikna etmeye çalışıyor. Fransız antrenörün onay vermesi halinde Hassan gelecek sezon da siyah-beyazlı formayı giyecek. YÖNETİM UYUMA..!
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp |