Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2007, 13:39   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Levent Erdoğan'ın Sezon Değerlendirmesi

Levent Erdoğan: Başarılı oldukTurkcell Süper Lig’de 2006-2007 sezonunu değerlendiren Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Kaynak:AA


2006-07 sezonunu değerlendiren Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, siyah-beyazlı kulübün başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi.

Levent Erdoğan, Türkiye'de futbolda başarının ölçüsü olan 2 kupanın bulunduğunu belirterek, ''Biri lig, biri de Fortis Türkiye Kupası'dır. Biz Fortis Türkiye Kupası'nı bu sene de alarak, futboldaki başarımızı kanıtladık. Hatta, geçen sene de bu kupayı aldığımız için, geleneksel hale getirdik de diyebiliriz'' diye konuştu.

Erdoğan, Turkcell Süper Lig'de ise ikinciliği elde ederek, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandıklarını ifade ederek, ''Yeni kurulmuş genç bir ekibiz. Ligde elde ettiğimiz ikinciliğin başarı olduğuna inanıyorum. Zaten bunda da birinci olsaydık, kimseye bir şey kalmayacaktı. Yine de ligi kazanabilirdik. Ne yazık ki ortaya atılan bazı asılsız iddialarla kamuoyu ve hakemler üzerinde yaratılan tedirginlikler ve Fenerbahçe ile oynadığımız son derbi maçında yaşadığımız şanssızlık nedeniyle ikinci olduk. Ben 2006-07 sezonunun Beşiktaş açısından başarılı geçtiğine inanıyorum'' dedi.
Click the image to open in full size.














''ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ''
Levent Erdoğan, Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon daha başarılı olacağını öne sürerek, ''Önümüzdeki sezon için tüm spor dallarında, amatör dallar dahil olmak üzere, eksikliklerimizi gidererek daha da başarılı olacağız. Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Gelecek sezon kupaları kimseye kaptırmak istemiyoruz'' diye konuştu.

''SAKARYASPOR MAÇINA ÜZÜLDÜM''
Geçen sezon en çok Sakaryaspor ile deplasmanda oynadıkları ve berabere kaldıkları maça üzüldüğünü anlatan Erdoğan, ''O maç bizim için yıkım oldu. Çok güzel bir avantaj elde edecektik, ancak istediğimiz sonucu alamadık. Bu maç beni çok üzdü'' şeklinde konuştu

''KUPADAKİ FENERBAHÇE MAÇLARI SEVİNDİRDİ''
Erdoğan, Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde oynadıkları maçların kendisini mutlu ettiğini söyledi.

''Fenerbahçe'yi kendi sahasında eleyerek, 24 yıllık kupa hasretini devam ettirdik. Bu iki maç en mutlu olduğum karşılaşmalar oldu. Ayrıca Fortis Türkiye Kupası'nı kazandığımız maç ta önemliydi'' diyen Erdoğan, ezeli rakipleri ile oynadıkları 2 karşılaşmanın heyecanlı ve güzel geçtiğini kaydetti.

Erdoğan, Fenerbahçe'nin elde ettiği Süper Lig şampiyonluğunu da kutladı.

''SAHALARDAKİ OLAYLAR SON BULMALI''
Geçen sezon hem statlarda hem de salonlarda yaşanan olaylara da değinen Erdoğan, ''Artık sahalardaki olaylar son bulmalı. Bu sezon yaşananların gelecek sezon yaşanmamasını umut ediyorum'' dedi.

Erdoğan, olayların herkesi çok üzdüğünü belirterek, ''Sayın başkanımız Yıldırım Demirören, tüm kulüplere elini uzatarak, olayların son bulması için birlikte hareket etme önerisinde bulundu. Devlet yetkilileri, kulüplerimiz, diğer kurum ve kuruluşlar el birliği içinde çalışarak, bu olayları önlemeli. Bence bu hususun yerine gelmesi, sportif başarılardan çok daha önemlidir. Biz Beşiktaş Kulübü olarak, başkanımız, yöneticilerimiz, sporcularımız, taraftarlarımızla bu konuda üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız'' şeklinde konuştu.

''TIGANA, UYUM SAĞLAYAMADI''
Levent Erdoğan, sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen teknik direktör Jean Tigana için, ''Tigana, Türkiye'ye uyum sağlayamadı. Bu da gerek kendi yapısından, gerekse Türk spor mentalitesini kavrayamadığından oldu. Kendisi de bunun farkında olduğu için sezonun bitimini beklemeksizin ayrılacağını açıkladı'' diye konuştu.Click the image to open in full size.

Tigana'nın Beşiktaş'ta çalıştığı sürede 3 kupa kazandırdığının altını çizen Erdoğan, ''Biz kendisine Beşiktaş'a verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor. Yeni yaşamında başarılar diliyoruz'' dedi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KONUSU
Yeni teknik direktör konusunda çalışmaların sürdüğünü anlatan Erdoğan, ''Yönetim kurulu toplantımız var. Büyük ihtimalle bu toplantıda sayın başkanımız bugüne kadar yapmış bulunduğu çalışmaları yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla görüşecek. Büyük ihtimalle de teknik direktör konusu hafta içinde netlik kazanır'' şeklinde konuştu.

Erdoğan, teknik direktör konusunda kişisel tercihinin Samet Aybaba olduğunu, ancak son kararın başkan ve yönetim kurulunda olduğunu da tekrarladı.

.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline   Alıntı ile Cevapla