Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2007, 13:50   #1
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Transfer Politikası

Kale konusunda gönülsüz ise Runje tutulmasın ama kalmak istiyorsa Runje kalsın. Macera arama kgereksiz olur kanısındayım.
Beşiktaş'ın savunmanın göbeğine oyuncu gereksinimi yok diye düşünüyorum. Gökhan Zan, İbrahim Toraman ikilisi ideal bir ikili, Gerekirse Baki de, Korayda hatta İbrahim Kaş'ta göbekte alternatif oluşturabiliriler ancak sağ ve sol kanatlarda ne yazık ki iyi alternatiflerimiz yok. Gökhan Zan, İbrahim Toraman ikilisi Türkiye de çok iyi işler yaparlar ve Avrupa ya bile nam salabilirler. Ali Güneş bence Beşiktaş'ta misyonunu doldurdu. Ali Tandoğan ise Ortasahanın sağ kanadında daha verimli. Sol kanat ise bence bizim en zayıf kısmımız idi. Ortasaha göbek kısmı ise bence bizim iyi olmadığımız bir kısımdı. Serdar ve Koray oynadıkları zaman iyilerdi ancak her zaman bir arada oynayamadılar yada istenileni veremediler. Fahri burası için bir alternatif ama kaliteli, oyunu yönlendirebilen, uzaktan iyi şut atan bir yabancı oyuncu ve Mehmet Topuz, Selçuk İnan gibi genç ve iyi oyunculara gereksinimimiz var. Sağ Kanat ise gene eksikliğini hissettiğimiz bir yer, keza sol kanat ise iyi bir alternatife ihtiyacımız olacak. Alınabilirse Mehmet Topuz iyi bir sağ kanat oyuncusu olur. Delgado, Ricardinho ile yanyana oynarlarsa inanılmaz bir Ortasaha gücümüz olur. Bunlara arkalarında sağlam bir defansif ortasaha oyuncusu eklenirse bu ortasaha Avru pada da çok çok iyi işler yapabilir. Sol kanat için İbrahim Akın iyi bir alternatif ancak ilk 11 için ideal değil. Burakda iyi bir alternatif ancak, ilk 11 için ideal değil. Forvet arkasında ise oyuncuya gereksinimimiz yok Delgado ve Ricardinho iş yaparlar, ancak iyi bir forvet alternatifine gereksinimimiz var. Nobre Bobo ikilisi etkili kanat organizasyonları yada güçlü ortasaha ile çok iyi işler yaparlar.
Beşiktaşımız şampiyomlar ligini kullanarak çok iyi transferler yapabilir burada iş yönetime düşüyor.
Mehmet Topuz, Selçuk İnan gibi oyuncular için yeni antrenör gelmesine gerek yok.
Yabancılar ise ne kadar doğru seçilirse başarı o kadar çabuk gelecektir. Brezilya U21 de oynayan çok iyi defansif ortasaha oyuncuları var, gene defansif ortasaha için Shaktarda oynayan Matuzelam adlı bir Brezilyalı oyuncu var. Sevilla maçında topuğu ile attığı gol ile de hatırlayabilirsiniz. Bu oyuncular Beşiktaş'a renk getirirler ve bu genç Beşiktaş'ı (Avrupa da da Türkiye de de) 3-4 sene zirvede tutarlar (Doğru bir antrenör tercihi ile...).
shawnodese Ofline