arkadasım valla kusura bakma ama ben senin yazdıklarından pek bi şi annamadım biz neye gore oynuoruz delgado ve rico orta sahanın gobeginde mi oynuo forvetin akasındamı ayrıca belki yanlıs biliorumdur ama benim bildigim matuzalem defansif orta saha diil forvet arkası hatta daha cok forvette oynayan bi oyuncu die biliorum ama sen defansif orta saha yazmıssın bakmak lazım
ama benim fikrimi soracak olursan bu takımın aslında iyi bi libero ya ihtiyacı var gokhan ibrahim toraman ikilisi iyi fakat geriden oyun kurmada bir hayli beceriksizler bunları bozmak ta pek iyi olmaz defansif acıdan iyiler yanlarına mesela hem sag bek hemde libero oynayan hatta defansın her turlu bolgesinde gorev yapabilen teknigi iyi ayaga pas yapan colloccini tarzında bi oyuncu alınırsa muthis olur bir de sol bek icin ibrahim uzulmeze bir alternatif turkiyeden volkan yaman wederson gibi yada en son olarak hakan balta mesela olabilir sag kanat icin ali tandogan var mehmet topuz da olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur sol kanat icin ibrahim akın var asıl onemli nokta on libero koray cok iyi oyuncu ona yardımcı olabilecek bi ism serdar muthis gayretli fakat topu ayaga oynamakta yetersiz oraya yaya toure, geremi, seydou keita, emana, makelele, gibi bi adam alınırsa muthis olur forvete ise bobo ve nobreyi ilk 11 icin zorlıcak gokhan unal yerinde bi transfer olur die dusunuorum benim kafamdaki oyun planı ise 4-2-3-1 runje,colloccini,gokhan,ibrahimt.,ibo ü, toure,koray,ricardinho,delgado mehmet topuz,bobo(zorlu deplasman maclarında), icerdeki maclarda ise 4-1-3-2 korayı kesip onliberodan forvete nobre ve ya gokhan unalı yerlestirmek die dusunuorum
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. |