27-05-2007, 20:10
|
#199 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: themadpol´isimli üyeden Alıntı
lucescu'nun geldiği gün beşiktaşın bittiği gündür. Bir takım ve yönetici düşününki bir hocası var takımı ilk yarı 11 puan önde ve ligi 14 puan geride 3.bitiriyor. hocası tv lere çıkıp türkiyeyi romanyaya çavusesku dönemine benzetip saçma sapan fikirler üretip kendi başarısızlığını kendinden başka herkese yüklüyor. Bir taraftar düşününki o zaman tribünlerden lucescu istifa deyip kovulmasını isteyenler bugün I LOVE YOU LUCE diye tempo tutup bu adama kurtarıcı gözüyle bakıyor. Bütün bunların üstüne bu seyirci kendi kulübüne senelerce alnının teriyle 15-20 yıl hizmet etmiş adamlara istemiyoruz diye tezahürat ediyor. Şimdi düşünüyorum da dünya takımlarının dilinde dolaşan o şanlı beşiktaş taraftarı çağ veya sınıfmı atlıyor yoksa kendi öz benliğinimi kaybediyor. yada şunu düşünüyorum bu lucescu denen adam o kadar büyük hoca da, niye hiç rusya-ukrayna-türkiye gibi futbolda gelişmekte olan ülkelerde görev alabiliyor. Bir almanya -fransa-ingiltere-ispanya da görev yapamıyor. bir italyada görev yaptı ordada tutunamadı. Acaba bu saydığım ülkelermi aptal yoksa bizmi bunun cevabını size bırakıyorum. Diyeceksinizki bu lucescu gs yi bjk yi iki yıl üst üste şampiyon yaptı. olabilir. beşiktaşın 100. yıldaki kadrosu bugün olsa 50 puan farkla yine şampiyon olurdu. gs yi ise o şampiyon yapmadı o gs yi daum yaptı. tıpkı bu sene tigana efendinin yaptığı gibi ligin kopma maçında alisamiyende formda olan ilhan-ahmet dursun ikilisini bozmadan maça cesaretli şekilde çıksa idi bjk o maçı alır şampiyonda olur biterdi. Bugün shaktar donetsk te 3 yılda 2 şampiyonluk aldı. 100 milyon dolar para harcandı brazilya milli takımında oynayan en az 5 oyuncusu var ama yine avrupada başarısı yok. ukraynada zaten ya shaktar ya kiev şampiyon oluyor. bugün lucescu gelip ligin ilk üç haftasında beraberlik veya mağlubiyet alındığında acaba ne olur çok merak ediyorum. az önce lig tvde seyrettim faik gürses ve lig tv ekibi lucescuve oğlu ile yüzde 99 anlaşıldığını 21 hazıranda takımın başında olunucağı söylendi. ne diyim hayırlı olsun. inşallah başarılı olur. yoksa sayın demirören şunu iyi bilinki bu son şansınız bunu iyi değerlendirin. bjk taraftarının inönü stadında bağıranlardan ibaret olmadığını çok iyi öğrenirsiniz. beşiktaşı yine beşiktaşın öz değerlerinin kurtaracağının farkına varırsınız ama iş işten geçer çoktan. | AYNEN KATILIYORUM LUCESCU NUN GELDİĞİ GÜN BİTTİĞİMİZ GÜNDÜR. ayrıca şuanki yönetimimiz luce yi zamanında kovmuşlardı şimdi hangi yüzle geri almaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil bence luceyi getirmekle BEŞİKTAŞ ımıza ihanet etmiş olacaklar.çünkü lucenin medya ile arasıda bozuk bu yüzden başarılı olması mümkün değil.
__________________ |
| |