Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2007, 20:55   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ali Bilgin Fransa yolcusu

Sakatlığı nedeniyle Almanya'da tedavi olan Ali Bilgin'e, Fransa'nın Marsilya ve Metz kulüpleri talip oldu.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Anadolu AjansıGüncelleme: 20:59 TSİ 27 Mayıs 2007 Pazar



Antalyaspor'dan ligin son maçını beklemeden ayrılan Ali Bilgin, Fransa yolcusu.

Bir çok kulübün transferde gözdesi olan futbolcuya, Fransa'nın Marsilya ve Metz kulüplerinin talip olduğu bildirildi. Futbolcunun menajeri Doğan Ercan, oyuncunun sakatlığının bulunduğunu ve Almanya'da tedavi olduğunu kaydederek, ''Kendisine Marsilya'dan sonra Metz kulübü de talip oldu. Bu teklifleri değerlendiriyoruz'' dedi.

TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTEMİYOR
Doğan Ercan, Ali Bilgin'in futbol yaşantısını Türkiye'de sürdürmek istemediğini söyledi.

Ali Bilgin'in yurt dışında oynamak istediğini dile getiren menajer Doğan, ''Oyuncum bu sezon 140 bin Avro ücretle oynadı. Bunun da 40 bin Euro’sunu alamadı.

Antalyaspor'da bir çok oyuncuya yüksek ücretler verildi. Ali, az bir ücretle oynamasına rağmen bunun 40 bin Euro’sunu alamadı. Ali Bilgin'in takıma katkısı da ortada'' diye konuştu.

Ercan, takımın küme düşmesi nedeniyle Ali Bilgin'in moralinin çok bozuk olduğunu dile getirirken, ''Kendisiyle konuştum. Hem sakatlığı var hem de takımın küme düşmesi nedeniyle morali çok bozuk. Kendisine gösterilen tepkiyi de anlayamıyor. Bana, 'Benim kişiliğimi herkes biliyor. Yılmaz hocam kızgınlık halinde böyle şeyler söylemiştir. Kendisi büyüğümdür, cevap veremem' dedi'' diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline