Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2007, 21:20   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barcelona Ecel Teri Döktü: 1-0 (VİDEOLU)

İspanya Ligi'nde, Deportivo'yu 3-1'le geçen Real Madrid'in ardından kendi seyircisi önünde Getafe karşısına çıkan Barcelona, 10 kişi kaldığı halde maçı güçlükle 1-0 kazanmayı başardı.




Real Madrid'in kazanmasının ardından sahaya çıkan ve mutlak üç puan isteyen Barcelona, Camp Nou'da maça çok iyi başladı. Henüz 6. dakikada gelişen atakta, savunmanın bıraktığı boğluğa iyi sarkan Eto'o'nun Ronaldinho'ya attığı pası Brezilyalı oyuncu iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Atak oyununu sürdüren Barcelona, 40. dakikada gelişen bir pozisyonda sarsıldı. Getafeli Belenguer'in kendisine yaptığı sert faulün ardından, yerden kalkarken rakibine tekme atan Ronaldinho, maçın hakemi tarafından doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın ikinci yarısında 10 kişi kalan Barcelona skoru korumaya çalışırken, hafta boyunca Real Madrid'den teşvik primi aldığı iddia edilen Getafe beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi ve birkaç kez de golü bulmaya yaklaştı.

Ancak, Barcelona 1-0'ı korumayı başardı ve ecel terleri döktüğü maçtan üç puanla ayrıldı.

Barcelona, gelecek hafta lige verilecek milli maç arasının ardından oynanacak olan Espanyol derbisine Ronaldinho ve Edmilson'dan yoksun çıkacak.

Barcelone - Getafe
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline   Alıntı ile Cevapla