Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2007, 13:15   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Rize Çalımbay'la devam edecek

Rize Çalımbay'la devam edecek

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, teknik direktör Rıza Çalımbay ile sözleşmeleri olduğunu, herhangi bir hoca arayışı içerisinde olmadıklarını söyledi.
İstif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rıza Çalımbay ile geçen sezon sözleşme imzalarken, Çalımbay'ın bu yıl için ligde hedefi olan bir kadro kurmamaları halinde görev almayacağını kendilerine ilettiğini belirtti. Çaykur Rizespor camiası ve taraftarı için kaliteli bir kadro kuracaklarını ifade eden İstif, ''Biz de kaliteli, hedefleri olan bir takım kurmak istiyoruz. Bunu Çaykur Rizespor taraftarı, camiası için yapmak zorundayız. Rıza Çalımbay da bizim gibi düşünüyor. Bizim de önceliklerimiz arasında bu yıl yaşadığımız sıkıntıları yeniden yaşamamak var'' dedi.

Bu hafta içinde çalışmalara başlayacaklarını kaydeden İstif, ''Rıza Çalımbay bizim sözleşmeli hocamız, herhangi bir hoca arayışımız yok. Kendisi ile bir yıl daha opsiyonumuz var. Başkanımız Ekrem Cengiz ve hocamız Rıza Çalımbay gelecek yıl için hedeflerimizi konuşmak için en kısa sürede bir araya gelecek. Bu toplantıda Çaykur Rizespor ile ilgili her şey netlik kazanacak'' diye konuştu. -RIZA ÇALIMBAY-
Teknik direktör Rıza Çalımbay ise Çaykur Rizespor'da görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Fakat ben sayın başkan Ekrem Cengiz'e Çaykur Rizespor'un her yıl ligde kalma mücadelesi veren bir takım olmaması gerektiğini söyledim. Hedeflerimiz olursa görevimize seve seve devam edeceğimi sezon başı anlaşma imzalarken söylemiştim. Sayın başkanımız ile görüşüp kendisine bir rapor sunacağız. Amacımız hedefi olan kaliteli bir kadro oluşturmak. Çaykur Rizespor büyük başarıları hak eden bir camia. Taraftar bunu fazlası ile hak ediyor.''
Çalımbay, Çaykur Rizespor'da yeniden görev alması halinde Altan Aksoy'un takımdan gönderileceği yönünde bazı yayın organlarında haberler çıktığını ifade ederek, ''Bunun gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Altan Aksoy gibi bir futbolcuyu kim kadrosunda istemez? Altan, Çaykur Rizespor için yüreğini, her şeyini ortaya koyan bir futbolcu. Çaykur Rizespor'un gelecek başarılarında onun gibi futbolculara ihtiyacı var'' dedi.

28.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla