Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2007, 14:35   #1
lazibere
 
lazibere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Yıldız Takımı şampiyon oldu

Beşiktaş Yıldız Takımı, İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenen Uluslararası Chenois Turnuvası'nda şampiyon oldu. 'En iyi oyuncu' ve 'En genç oyuncu' ödüllerini siyah-beyazlı futbolcular aldı.
Fransa, İsviçre, Cezayir, Peru, Yunanistan ve Macaristan takımlarının katıldığı turnuvada, siyah-beyazlılar finalde Team Vaud Lousanne takımını 5-4 yenerek şampiyonluk kupasını aldı.

Grup maçlarında Club Regatas Lima takımını 3-0 mağlup eden Beşiktaş, BP Vasas ile 1-1, CS Chenois ile de 0-0 berabere kalarak çeyrek finale çıktı. Çeyrek finalde Sion'u 1-0 yenen siyah-beyazlılar, yarı finalde de AS Cannes'ı 4-1'le geçerek finale çıktı. Team Vaud Lausanne ile yapılan ve gol düellosuna sahne olan final maçından 5-4'lük skorla galip ayrılan Beşiktaş, böylece kupayı kazandı.

Final maçının oynanacağı top Arsenal'li futbolcular tarafından helikopterle sahaya indirilirken, tribünlerde İsviçre Milli Takımı'nın futbolcuları da genç meslektaşlarını yalnız bırakmadı.

Siyah-beyazlılar, şampiyonluk kupasının dışında “En iyi oyuncu” ve “En genç oyuncu” ödüllerini de aldı. Turnuvanın en iyi oyuncusu Metin Erdem olurken, en genç oyuncu ödülünü ise Umut Yeşiltepe elde etti.
lazibere Ofline   Alıntı ile Cevapla