Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2007, 18:34   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ersun Yanal, Gençlerbirliği'nde gibi

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Gençlerbirliği'nde genel menajer Cem Onuk, "Ersun Yanal ile uzak değiliz" dedi.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPOR ve AjanslarGüncelleme: 15:16 TSİ 28 Mayıs 2007 Pazartesi
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, teknik direktör adaylarından Ersun Yanal ile görüştüklerini belirterek, ''Uzak değiliz. Uzak olsak beraber olmazdık'' dedi.
Daha önce kulüpte görev yapan Yanal ile görüşme yaptıklarını ifade eden Onuk, ''Başka arkadaşlarla da görüşeceğiz. Herkesin istediği birtakım şeyler var. Paranın dışında konuşuyoruz. En kolay şey parayla halletmek işi. Gençlerbirliği'nin bir vizyonu ve kültürü var. Kulübümüze uygun arkadaşlarla görüşme yapıyoruz. Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu da seçimini yapacak. Benim görevim görüşme yapıp, aldığım bilgileri başkan ve yönetim kuruluna aktarmak'' diye konuştu.
Cem Onuk, Ersun Yanal ile aşağı yukarı birbirlerini tanıyan iki insan olduklarına dikkati çekerek, ''Biz camia olarak Ersun Yanal'ı, Ersun Yanal da bizleri tanıyor. Ersun ne bizim bıraktığımız yerde, ne de Gençlerbirliği onun bıraktığı yerde. Dolayısıyla her iki tarafın da birtakım istekleri var. Ben bunları İlhan beye ileteceğim. Ersun Yanal ile uzak değiliz. Uzak olsak beraber olmazdık. Maddi boyutlar da var bu işin içinde, ama 1,5 milyon dolar gibi rakamlar değil. Aşağı yukarı bazı şeylerde ortağız zaten. Hoca bıraktığımız hoca değil'' dedi.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, Cem Onuk ile yaklaşık 2 saat süren bir görüşme yapan Ersun Yanal, çıkışta gazetecileri görünce, hiçbir açıklama yapmadan, arka kapıdan çıkarak aracına bindi ve hızla tesislerden uzaklaştı.
ANTRENÖR ADAYLARI
Genel menajer Cem Onuk, antrenör adayları bulunduğunu ve bunlarla görüşeceklerini anlatarak, ''Rıdvan ile görüşme yapacaktık, ancak televizyonla antlaşması var. Bülent Korkmaz ile çalışabiliriz. Etik değerlere son derece saygı duyuyoruz. Sözleşmesi olan bir arkadaşla görüşmek hoş değil. Bülent hoca burada çalıştığı için o da olabilir. Bülent Korkmaz arkadaşımızla çalışabiliriz. Bunu da birkaç gün içinde sonuca bağlamak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

İsimlerin Rıdvan Dilmen, Bülent Korkmaz ve Ersun Yanal ile sınırlı olmadığını vurgulayan Onuk, ''Önce tanıdık, bildik insanlara yöneliyoruz. Ersun hoca ile aramızda 1,5 milyon dolar gibi bir rakam yok. Ersun hoca ile para talebini çokça konuşmadık. Para ile ilgili bir şey konuşmadık. Bazı istekleri var. Ersun hoca da bir marka Türk futbolunda. Sadece dostane biri görüşme oldu. 1,5 milyon dolar gibi rakam telaffuz etmedik'' şeklinde konuştu.
Cem Onuk, birkaç teknik direktörle görüşeceklerini ve kendilerine en uygun kişiyle anlaşacaklarını belirterek, ''Camia olarak tanımadığımız bir Rıdvan arkadaşımızdı. Onunla yaptığım görüşmede, televizyonla sözleşmesi uzatıldığı için bu sene olmayacak. Teşekkür ettik. Rıdvan artık listede yok. Görüşme listesinden çıktı'' dedi.
FUTBOLCU TRANSFERLERİ
Futbolcu transferinin son hızla sürdüğünü anlatan Onuk, ''Belirlenmiş isimlerimiz var. Gidecek oyuncumuz yok. Gelecek oyuncular var'' diye konuştu.

Belirledikleri oyuncularla 1 hafta, 10 gün içinde temasa geçeceklerini ve anlaşma zemini arayacaklarını ifade eden Onuk, ''Crystal Palace'da oynayan Arnavut kökenli Finli forvet oyuncusu gündemimizde. Bu futbolcunun menajeri ile hafta içinde görüşeceğiz. Gelecek antrenörün de düşünceleri var. Gelecek kişiye de haksızlık yapmayalım. Bu nedenle süreci yavaş işletiyoruz'' dedi.
Gençlerbirliği'nin her zaman iyi bir takım kurmak gibi hedefinin bulunduğunu anlatan Cem Onuk, ''Önce iyi takım kuracaksınız, sonra maç oynayacaksınız. Oynadığımız maçlar bizi bir yerlere getirir. Avrupa kupalarına katılmak gibi bir hedefimiz var. Çünkü o zevki bizler de insanlar da güzel bir şekilde yaşadı. Bunu tekrar yaşamak ve yaşatmak istiyoruz'' diye konuştu.
OFTAŞ'TA FUAT ÇAPA ÖN PLANDA
Bu arada, Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da teknik direktör arayışları sürüyor.

Cem Onuk, birkaç teknik direktörle temas içinde olduklarını belirterek, ''Fuat Çapa isimlerden biri. Kendisiyle anlaşmadık, ancak öne çıkan isim o'' dedi.
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline