Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2007, 19:06   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Efes Pilsen umudunu koruyor

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Fenerbahçe Ülker karşısında 2-0 geride olmalarına rağmen umutsuz olmadıklarını söyledi.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPOR ve AjanslarGüncelleme: 15:06 TSİ 28 Mayıs 2007 Pazartesi
Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile yaptığı iki maçı yitirerek seride 2-0 geriye düşen Efes Pilsen, şampiyonluk konusunda umudunu yitirmedi.
Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, rakipleri karşısında ilk iki maçta skor üretemediklerini belirterek, ''Ama seriyi kendi lehimize çevirme konusunda umutsuz değiliz'' dedi.
Özerhun, ilk maçta özellikle savunmada sıkıntılar yaşadıklarını ifade ederek, ''İkinci maçta ise daha iyi oynadık, ama son dakikalarda iki şutu değerlendiremeyince yenildik. İki ekip de serinin ilk iki maçında iyi mücadele etti'' diye konuştu.
Ortaya koydukları kötü oyuna rağmen ikinci maçta fazla farkın olmadığını ve bunun da umutlarını artırdığını kaydeden Engin Özerhun, ''Seriyi kendi lehimize çevirmek için bir adım daha yukarıda oynamak gerekiyor. Türk Telekom serisinde ortaya koyduğumuz mücadeleyi final serisinde sergileyemedik. Skor üretemedik. Bunları giderdiğimizde maç kazanacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline   Alıntı ile Cevapla