Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2007, 20:02   #235
Cheveneburi-BJK1903

Cheveneburi-BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

lucescu nun teknikdirektör lüğüne lafım yok belkide türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi teknikdirektörlerdende(yabancı) olabilir öylede ama 11 puan öndeyken şampiyonluğu eziklere hediye edende lucescu dur.ayrıca o sene şampiyonluk gittikten sonra kulüpten yaka paça kovan da şuanki yönetimimizdir.birde giderayak türkiye için laf eden ve bu ettiği laflardan dolayı medyayla arası bozuk olanda LUCESCU dur.
bütün bu olaylardan sonra sen git kovduğun adama yalvar yakar gel bizi bu dertlerden kurtar bizi şampiyon yap diyerek takımımızın başına getirmeye çalışan yönetimimizin öncelikle medyayla arası bozuk olan luce nin medyayla arasını düzeltmesi gerkiyor eğer düzeltemezse işte o zaman vay halimize zaten medya BEŞİKTAŞ ımızla uğraşıp duruyor birde işin içinde luce de oldumu gerisini düşünmek bile istemiyorum.

eğerki önümüzdeki sene bütün bu olan olaylara rağmen bizi şampiyon yaparsa ne mutlu bize şampiyon yapamazsa işte o zaman bana göre yönetimimizi beşiktaş ımıza ihanet etmiş sayacağım bu benim görüşüm

sayın LUCE Yİ destekleyen arkadaşlarıma sesleniyorum çıktığımız her maç için çok çok dua edinki maçlardan iyi sonuçlar alarak önümüzdeki sene şampiyon olalım eğer olamazsak işte o zaman sakın ha luce istifa yönetim istifa diye bağırmayın................?