Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2007, 00:46   #4
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bilgisayar karşısında tıraş olun!


Click the image to open in full size.

İlk bakışta elektrikli bir tıraş makinesinden farkı olmayan bu alet USB porttan güç alıyor. Bir laptop sahibiyseniz tıraş olma özgürlüğünüz laptopunuzu ve bu tıraş makinesini taşıyabildiğiniz yere kadar artıyor. Üstelik 22 dolar gibi çokta pahalı olmayan bir etikete sahip.
Sıradışı Usb Oyuncak

Click the image to open in full size.


Daha önce zamazing'de benzerlerini çok gördüğümüz sıradışı USB oyuncaklardan biri daha. Buyrun Linki
Robot bellek


Click the image to open in full size.
İşte meşhur "robot" usb bellek
Kim hatırlamaz ki Voltran'ı. Bu usb bellek de hatırlamayanlara hatırlatıyor zaten. Belki 256 mb gibi küçük bir kapasiteye sahip olabilir ama çocuklarınıza -bebelere balon tadında- yılbaşı hediyesi almak isterseniz biçilmiş kaftan olabilir. Tamam bu birebir Voltran olmayabilir ama ondan esinlenilmiş bir Kore Ja Nai Robo olabilir. Mac ve Pc uyumludur kendileri, çok küçüktür, boyutları 46.4×25.2×80.6mm kadar birşeydir. Fiyatı da ¥7,329. Yani 10 YTL kadar tahminimce. Pahada ve yükte hafif bir hediye diyenler buyrun
Japon işi diş fırçası


Click the image to open in full size.

Japonlar sürekli bilgisayarla dolaştıklarından olsa gerek dişlerini fırçalamak için usbden güç alan böyle bir alet geliştirmişler. Diş fırçası 11 dolarlık etikete sahip.
Usb aletler için elektrik adaptörü


Click the image to open in full size.

Yanınızda bilgisayar olmadığı bir ortamda USB ile şarj olan bir aleti nasıl şarj edersiniz? Main USB Adapter adını verdikleri bu adaptör sayesinde elektrik prizi olan her yerde bu problemden kurtuluyormuşsunuz.

USB masaj aleti


Fotografı gördüğümde kesin Japon üretimidir dedim. Yazıyı okuyunca haklı çıktığımı anladım. Evet bu zamazingo Japon işi ve görevi saatlerce klavye üzerinde gezinmiş parmaklara masaj yapmak.
Click the image to open in full size.

İşlevselliğini bir kenara bırakırsak bu alet bir usb ürün yani çalışması için bir usb portuna ihtiyaç duyuyor ve sırf bu nedenle zamazing'deki usb ürünler koleksiyonunda yerini alıyor.
Toz Emen USB Ördek


Click the image to open in full size.

Eğer hala kirli bir klavye ile uğraşıyorsanız, toz, küçük parçalar ve diğer kirleri klavyenizden yahut masanızdan almak için, USB Ördek-biçimli süpürgeyi deneyebilirsiniz. Kablosuz şekilde koşturabilen bir ördek yapmaları gerekirdi
USB Pil


Click the image to open in full size.

USBCELL adlı bu piller USB portundan şarj edilebiliyor. Oldukça pratik bir kullanıma sahip USBCELLin satış fiyatı 13 sterlin.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla