Beşiktaşlı Delgado'nun, Basel'e geri dönmek istediği iddia edildi. Arjantin'de yayınlanan Clarin gazetesi, ünlü futbolcunun İsviçre Ligi'ne yeniden dönebileceğini yazdı.
Haberde, geçen sezon İsviçre'nin Basel takımında mükemmel bir sezon geçiren, 3 yılda toplam 31 gol atan Delgado'nun, Türkiye'de zor günler yaşadığı belirtildi. Basel'in Arjantinli oyuncuyu yeniden renklerine bağlamak için harekete geçtiğini aktaran gazete, Beşiktaş ile anlaşma sağlanması durumunda Delgado'nun önümüzdeki yıl yeniden İsviçre'de top koşturacağını yazdı.
Clarin gazetesi, Delgado'nun Beşiktaş'a toplam 7.5 milyon dolara malolduğunu da hatırlatarak, siyah - beyazlı kulübün futbolcuyu, bu fiyatın altında satmaya yanaşmayacağına da dikkat çekti.
29.05.2007
Kaynak : Milliyet