Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2007, 20:56   #2
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Boozer: Daha pes etmedikSan Antonio Spurs’e sahasında 91-79 yenilerek Batı Konferansı final serisinde 3-1 geriye düşen Utah Jazz’ın skorer oyuncusu Carlos Boozer, birçok kişinin serinin bittiğini düşündüğünü söyledi.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPORGüncelleme: 18:56 TSİ 29 Mayıs 2007 Salı
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

NBA Batı finalinde San Antonio Spurs ile oynadıkları 4. maçı 18 sayı – 9 ribaunt ile tamamlayan Utah Jazz'in başarılı oyuncusu Carlos Boozer, maçın ardından yaptığı açıklamada, birçok kişinin Spurs’ü NBA finaline yükselmiş olarak görmeye başladığından emin olduğunu ifade etti.

Spurs hakkında çok daha iyi düşünmeye başladıklarını belirten yıldız oyuncu, tüm yapabileceklerinin maç içindeki sertlik seviyesini arttırmak olduğunu söyledi. Boozer ayrıca, San Antonio’da 1 maç kazanabilirler ise neler olacağını hep birlikte göreceklerinin altını çizdi.

Grip olmasına rağmen takımını yalnız bırakmayan Deron Williams, 27 sayı ile Jazz’ın ve sahanın en skorer oyuncusu olmayı başardı. Skorer oyununa 10 asist ekleyerek double-double’a ulaşan genç yıldız, maç içindeki bazı kararların şüpheli olduğunu düşündüklerini; ancak Spurs’ün maçı kazandığını söyledi. Tecrübeli rakiplerinin serideki üstünlüğünü devam ettirdiğine değinen Williams, teknik faulleri alan tarafın kendileri olduğunu ve bu nedenle Spurs’ün sahdan galibiyet ile ayrıldığını belirtti.

Aldığı teknik faullerle oyundan atılan Jazz’ın tecrübeli antrenörü Jerry Sloan, Spurs’ü serbest atış çizgisinden uzak tutamadıklarını söyledi. Aldıkları teknik fauller hakkında soru gelmesi üzerine açıklamada bulunan tecrübeli antrenör, bu konu hakkında konuşmak istemediği; çünkü konuştukça daha fazla problem yaşadığını ifade etti.

SAN ANTONIO SPURS CEPHESİ
Son çeyrekteki 25 sayısının 19’unu serbest atış çizgisinden üreten Spurs’ün Arjantinli yıldızı Manu Ginobili, 4. çeyrekte sergiledikleri performanstan gurur duyduklarını belirtti. Takım olarak ön plana çıkmayı başardıklarının altını çizen Ginobili, iyi iş çıkardıklarını sözlerine ekledi.

Spurs’ün en önemli silahı Tim Duncan ise, 19 sayı – 9 ribaunt ve 5 blok ile geceyi noktaladı. Büyük çekişme içinde geçen maçın sonunda seriye 2-2’lik eşitliğin de gelebileceğini düşündüğü ifade eden tecrübeli oyuncu, Batı Konferansı finalinde 3-1 öne geçmenin harika olduğunu dile getirdi.

.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline   Alıntı ile Cevapla