Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2006, 22:41   #5
carsı_silivri
 
carsı_silivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kupa Hazırlıkları Basladı

Click the image to open in full size.
Kupa Hazırlıkları Başladı


Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 1-0 yenen Futbol Takımımız, sarı kırmızılı ekiple 21 Mart Salı günü Kayseri'de oynayacağı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final 2. maçının hazırlıklarına Nevşehir'de başladı. Dün akşamki maçın ardından İstanbul'a dönmeyerek çalışmalarını Nevşehir'de sürdüren Siyah Beyazlılarımız, Kupa maçının hazırlıklarına GSGM Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenman ile başladı.
İdmana dünkü mücadelede sakatlanan Gökhan Güleç ve Ali Tandoğan katılmazken Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur her iki oyuncumuzun da tedavilerine başlandığını belirtti. Optur, Gökhan Güleç'in Kupa maçında riske edilmeyeceğini, Ali Tandoğan'ın ise yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayarak Kayserispor karşısında forma giyebileceğini ifade etti.
Antrenmanda dünkü maçta forma giyen oyuncularımız düz koşu yaparken, diğer futbolcularımız ise 5'e 2 ve çabukluk çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptılar.
Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında rakibini BJK İnönü Stadı'nda 2-0 yenen Ekibimiz, 21 Mart salı günü Kayseri'de oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına yarın sabah saat 10.00'da yapacağı idman ile devam edecek.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
carsı_silivri Ofline